Końcówka dobra ale rozj🤬a mnie ta dzida z telewizji. Dziołszka pięknie ją pocisnęła, piwko leci

jak k🤬a nie ma miejsca gdzie parkowac, bo panstwo <wojewodztwo> ma to w dupie, to nie moj problem.
Jedzcie sobie do wroclawia... czy trzebnicy. tam sie na ulicy parkuje, ze z 2kierunkowej robi sie 1no.
Jedzcie sobie do wroclawia... czy trzebnicy. tam sie na ulicy parkuje, ze z 2kierunkowej robi sie 1no.

W Anglii to jest dopiero problem z parkowaniem. Angol zostawi samochód na drodze i idzie w piżdziec a ty się martw żeby co najmniej komuś lusterka nie urawać

Dlaczego ci kierowcy jeszcze nie dostają w p🤬l?
Na takie akcje trzeba z karkiem iść, gaz pieprzowy, bomba bomba...
Gdzie jest k🤬a Tasak?
Na takie akcje trzeba z karkiem iść, gaz pieprzowy, bomba bomba...
Gdzie jest k🤬a Tasak?

Bardziej od c🤬jowo społecznie zachowania wkuriają mnie społeczniacy pouczający innych
Pewnie i tak znajdzie się pedalski z🤬b, co powiedziałby na nią "kacap"

za zastawianie tego chodnika powinna byc prostaq kara, mozliwosc rysowania przebijania, nap🤬lania czymkolwiek w kazdy zaparkowany samochod. oczywiscie nie powinno tego obejmowac ubezpieczenie. im ktos bogatszy tym wieksza k🤬a w nim siedzi

podziwiam realizatorów akcji za spokój i opanowanie... jeśli jakiś typ zaatakowałby mnie tak jak ich to nie pozostawałbym dłużny