📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:44
🔥
Blondi na rowerze górskim
- teraz popularne
Moim zdaniem dobra akcja z oklejaniem szyb. Jak by któryś z napinaczy pooglądał więcej filmików zauważył by, że nie tylko na mercedesy naklejają.
Znaki drogowe jak i prawo są po to, żeby ich przestrzegać. Ułatwiają wszystkim poruszanie się po mieście. Nie może być tak, że są równi i równiejsi.
Co do wypowiedzi użytkownika strony1984 to wydaje mi się, że nie rozumiesz o co w tym chodzi. Nie spinaj się tak bo ci żyłka pęknie
Znaki drogowe jak i prawo są po to, żeby ich przestrzegać. Ułatwiają wszystkim poruszanie się po mieście. Nie może być tak, że są równi i równiejsi.
Co do wypowiedzi użytkownika strony1984 to wydaje mi się, że nie rozumiesz o co w tym chodzi. Nie spinaj się tak bo ci żyłka pęknie
Koleś w złotej X5 to jakiś ruski przedsiębiorca, był dużo razy w telewizji. Pieprzony ruski milioner
Masztojakwbanku napisał/a:
Drogi autorze tematu- zdecyduj się nareszcie którego alfabetu używasz- w tytule powinno być ' StopCham"
Dobra, poprawiam się:
Idź pan w xuj
Nikt się nie pyta nawet o muzę...
W pierwszym filmiku jest X-Ray Dog - Screaming Souls
A teraz chciałbym, żeby ktoś mi powiedział, co to za muza na drugim.
W pierwszym filmiku jest X-Ray Dog - Screaming Souls
A teraz chciałbym, żeby ktoś mi powiedział, co to za muza na drugim.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie