👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Rosjanie i murzyńscy raperzy to chyba dwa jedyne gatunki na świecie które, żeby pokazać, że mają pieniądze są gotowi pomalować samochód na złoto. Chociaż murzyni poszli jeszcze krok dalej bo zakłądają sobie też złote zęby

Moim zdaniem dobra akcja z oklejaniem szyb. Jak by któryś z napinaczy pooglądał więcej filmików zauważył by, że nie tylko na mercedesy naklejają.
Znaki drogowe jak i prawo są po to, żeby ich przestrzegać. Ułatwiają wszystkim poruszanie się po mieście. Nie może być tak, że są równi i równiejsi.
Co do wypowiedzi użytkownika strony1984 to wydaje mi się, że nie rozumiesz o co w tym chodzi. Nie spinaj się tak bo ci żyłka pęknie
Znaki drogowe jak i prawo są po to, żeby ich przestrzegać. Ułatwiają wszystkim poruszanie się po mieście. Nie może być tak, że są równi i równiejsi.
Co do wypowiedzi użytkownika strony1984 to wydaje mi się, że nie rozumiesz o co w tym chodzi. Nie spinaj się tak bo ci żyłka pęknie
Koleś w złotej X5 to jakiś ruski przedsiębiorca, był dużo razy w telewizji. Pieprzony ruski milioner

Masztojakwbanku napisał/a:
Drogi autorze tematu- zdecyduj się nareszcie którego alfabetu używasz- w tytule powinno być ' StopCham"
Dobra, poprawiam się:
Idź pan w xuj

Nikt się nie pyta nawet o muzę...
W pierwszym filmiku jest X-Ray Dog - Screaming Souls
A teraz chciałbym, żeby ktoś mi powiedział, co to za muza na drugim.
W pierwszym filmiku jest X-Ray Dog - Screaming Souls
A teraz chciałbym, żeby ktoś mi powiedział, co to za muza na drugim.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie