I dobrze tak! Ale mogli by ulepszyć nalepki, trochę za łatwo schodzą..;/
Ale ogółem to "żołnierze, nap🤬lać!" na takich!
Ale ogółem to "żołnierze, nap🤬lać!" na takich!
nalepkarze powinni wp🤬l dostac. niech sie za robote wezma tez ich bedzie stac na mercedesy, ktos im kiedys taki wp🤬l spusci ze im sie odechce.
ps. wrzucaj wiecej takich filmow
ps. wrzucaj wiecej takich filmow

Cytat:
ogólnie to o c🤬j w tym chodzi?
![]()
O to, że właściciele meroli i innych szpanerskich fur stoją w niedozwolonym miejscu a ci im w odwecie naklejają naklejki na szyby
powinni z pompkami chodzić, a nie tylko po ryju dostają
podpis użytkownika
Counter-disinformation&DDoS Forces@https://t.me/itarmyofukraine2022
Z 1 strony dobra akcja a z 2giej naprawde trzeba mieć wielkie jaja albo brak mózgu aby zaczepiać w rosji ludzi w takich furach. Poszukajcie na YT więcej tych filmików i zobaczycie jak trafili na gości w bmw X6 gdzie kierowca zaprosił jednego z tych nalepkowiczów do samochodu aby z nim pogadać a za siedzeniem pasażera siedział 2gi. Ten z tyłu go złapał za gardło rękami a kierowca dał w p🤬de i tyle ich widziano.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

@up to chyba potem nie widziałeś,jak się wrócili i okazało się, że to były żarty. A poza tym to było BMW X5...
@up
wersja ,którą ja oglądałem kończyła się jak odjechali ze 100 metrów i skręcili w ulice jakąś.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
wersja ,którą ja oglądałem kończyła się jak odjechali ze 100 metrów i skręcili w ulice jakąś.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Niech już lepiej zbierają psie kupy i oddają właścicielom psów, większy pożytek z tego będzie.
przydalyby sie napisy nie wszyscy rozumieja jezyk pijakow i dzikusow

najpierw wk🤬iaja a pozniej w pieciu sie bic chca nieroby ruskie