Jakość 2160p 4k wtf
Poj🤬e jest to życie w hameryce codziennie wychodzisz sobie do pracy, a na ulicy wszędzie debile w maskach.
Poj🤬e jest to życie w hameryce codziennie wychodzisz sobie do pracy, a na ulicy wszędzie debile w maskach.
w 29 sekundzie zaczela sie drzec zanim zdjal maske.
podpis użytkownika

Podszedł do murzynów i "braaaain's" hehe żartowniś

podpis użytkownika
Jak coś wiem to wiem, a jak nie wiem to wiem że mógłbym wiedzieć więc i tak wiem.
Nie no ja k🤬a tego nie rozumiem. Wy siedzicie na youtube i szukacie wszystkiego z tagiem srank?
Narzekacie na TV, że syf a wyszukujecie i oglądacie największe ścierwo jakie powstało. Gagi! O tak
"Best Of Just For Laughs Gags" to jest jeszcze w miare dobra rozrywka. Ale k🤬a to? Ja cie p🤬le
Narzekacie na TV, że syf a wyszukujecie i oglądacie największe ścierwo jakie powstało. Gagi! O tak
"Best Of Just For Laughs Gags" to jest jeszcze w miare dobra rozrywka. Ale k🤬a to? Ja cie p🤬le
On jest akurat dobry, polskie prankery są 1000000 lat świetlnych za nim, on co film robi to co wardędze wyszło teraz a mianowicie wymyśla coś czego jeszcze nie było.
Ed Bassmaster był zajebisty jako "bluetooth man" jeszcze przed całą epoką ustawionych gównianych sranków. Teraz niestety dostosował się do całego tego syfu żeby nie wypaść z gry na rzecz jakiś pedałków w rurkach i ich "pranków".
podpis użytkownika
"Boże, broń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami sam sobie poradzę"