Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Strach na ż__ów
gruby123456789 • 2013-12-11, 0:03

Pamiętacie jeszcze tę rasistowską, ksenofobiczną i nietolerancyjną kreskówkę? Swoją drogą w obecnych czasach chyba nie możliwym byłoby, żeby coś takiego leciało w TV.

Kreskówka to Drowntogether/ Przerysowani- Swego czasu leciało na MTV. Przepraszam za jakość, ale nie wiedziałem jak to pobrać, a nie chciało mi się bawić w przycinanie
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-12-11, 0:14 3
drawn together zajbista bajka. cos jak south park tylko bardziej kontrowersyjne
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-11, 0:27 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-11, 0:47 7
@up: tak to już jest, że ateiści są często lepiej zorientowani w niuansach religii niż ci, którzy ją wyznają. W Polsce w ogóle trudno znaleźć katolika. U nas jest jakiś watykanizm, bo ludzie chodzą do kościoła, ale samej Biblii nie znają. Ba! Wielu ludzi zadeklarowało się jako niewierzący po jej przeczytaniu.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-11, 0:54 3
@up

Jest np taki motyw w czasie mszy, że klecha rozpoczyna "Moja wina, moja wina... etc" i całe stado za nim powtrzarza to samo, chodzi o to wyznanie grzechów, a nawet nie zastanowili się czy były jakieś te grzechy itd. Po prostu świadoma manipulacja przez kleche, ofc to jeden z wielu takich motywów, ale co zrobić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-11, 1:18
@up: ja dokładnie ten motyw (z winą) zauważyłem gdzieś w pod koniec podstawówki (a wtedy liczyła 8 klas). Właśnie od tego liczę, że zaczęły mi się otwierać oczy na to czym, tak na prawdę, jest religia.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-12, 3:24 6
sternitter i pin,
Jezus to postać która (czy istniała lub tez nie) zajebiście dużo zmieniła w filozofii ludzi, to znaczy, to ona wpłynęła na mentalność ludzi przez ostatnie 2000 lat, w ten sposób że nie zabijamy się za byle gówno, jesteśmy bardziej wyrozumiali, przebaczamy (co wg Nietzschego uczyniło ludzi słabszymi) ale ogólnie teraz popatrz na islam i arabów i pomyśl sobie że gdyby nie chrześcijaństwo to mielibyśmy podobne wzorce,
myślę wiec że to nieuczciwe że kościół zrobił na tej postaci biznes,
ale myślę też że jesteście beznadziejnie głupi skoro uważacie się za "wielkich oświeconych ateistów" a żeby to podkreślać musicie pisać Jezus z małej litery
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-12, 3:47 4
wasza tępota mnie przeraża gimboatuesze znów w swoim szaleńczym szale nieudolnie atakują kościół jedynie pokazując swoją głupotę i ignorancję
Zgłoś
maksym_gorki 2013-12-12, 4:10 2
kaktuz napisał/a:

wasza tępota mnie przeraża gimboatuesze znów w swoim szaleńczym szale nieudolnie atakują kościół jedynie pokazując swoją głupotę i ignorancję

Jakieś konkrety, czy po prostu partyjna linia CHrześcijańskiej Unii Jedności?
Zgłoś
Misio87 2013-12-12, 7:27 2
gruby123456789 napisał/a:

Swoją drogą w obecnych czasach chyba nie możliwym byłoby, żeby coś takiego leciało w TV.

Możliwe

Zgłoś
konto usunięte 2013-12-12, 8:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-12, 9:33 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-12, 15:26 1
Cytat:

Kreskówka to Drowntogether/ Przerysowani

Drawn Together, a nie Drowntogether. Wg twojej wersji po polsku bylo by to "utopieni razem". :|
Zgłoś
dicky_hopkins 2013-12-12, 17:05 3
W Family Guyu też mieli strach
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-13, 22:26
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem