Pamiętacie jeszcze tę rasistowską, ksenofobiczną i nietolerancyjną kreskówkę?

Swoją drogą w obecnych czasach chyba nie możliwym byłoby, żeby coś takiego leciało w TV.
Kreskówka to Drowntogether/ Przerysowani- Swego czasu leciało na MTV. Przepraszam za jakość, ale nie wiedziałem jak to pobrać, a nie chciało mi się bawić w przycinanie
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2013-12-11, 0:14
drawn together

zajbista bajka. cos jak south park tylko bardziej kontrowersyjne
konto usunięte
2013-12-11, 0:27
konto usunięte
2013-12-11, 0:47
@up: tak to już jest, że ateiści są często lepiej zorientowani w niuansach religii niż ci, którzy ją wyznają. W Polsce w ogóle trudno znaleźć katolika. U nas jest jakiś watykanizm, bo ludzie chodzą do kościoła, ale samej Biblii nie znają. Ba! Wielu ludzi zadeklarowało się jako niewierzący po jej przeczytaniu.
konto usunięte
2013-12-11, 0:54
@up
Jest np taki motyw w czasie mszy, że klecha rozpoczyna "Moja wina, moja wina... etc" i całe stado za nim powtrzarza to samo, chodzi o to wyznanie grzechów, a nawet nie zastanowili się czy były jakieś te grzechy itd. Po prostu świadoma manipulacja przez kleche, ofc to jeden z wielu takich motywów, ale co zrobić.
konto usunięte
2013-12-11, 1:18
@up: ja dokładnie ten motyw (z winą) zauważyłem gdzieś w pod koniec podstawówki (a wtedy liczyła 8 klas). Właśnie od tego liczę, że zaczęły mi się otwierać oczy na to czym, tak na prawdę, jest religia.
konto usunięte
2013-12-12, 3:24
konto usunięte
2013-12-12, 3:47
wasza tępota mnie przeraża gimboatuesze znów w swoim szaleńczym szale nieudolnie atakują kościół jedynie pokazując swoją głupotę i ignorancję
kaktuz napisał/a:
wasza tępota mnie przeraża gimboatuesze znów w swoim szaleńczym szale nieudolnie atakują kościół jedynie pokazując swoją głupotę i ignorancję
Jakieś konkrety, czy po prostu partyjna linia
CHrześcijańskiej
Unii
Jedności?
gruby123456789 napisał/a:
Swoją drogą w obecnych czasach chyba nie możliwym byłoby, żeby coś takiego leciało w TV.
Możliwe
konto usunięte
2013-12-12, 8:23
konto usunięte
2013-12-12, 9:33
konto usunięte
2013-12-12, 15:26
Cytat:
Kreskówka to Drowntogether/ Przerysowani
Drawn Together, a nie Drowntogether. Wg twojej wersji po polsku bylo by to "utopieni razem". :|
W Family Guyu też mieli strach
konto usunięte
2013-12-13, 22:26