A to zdjęcie buta na dachu czerwonego samochodu to z jakiej bajki? Bo na pewno nie z tej!?
Apages napisał/a:
A to zdjęcie buta na dachu czerwonego samochodu to z jakiej bajki? Bo na pewno nie z tej!?
Wrzuciłem tak jak było to zamieszczone w oryginale. Więc chyba jednak z tej

pikabu napisał/a:
Wrzuciłem tak jak było to zamieszczone w oryginale. Więc chyba jednak z tej
Twierdzę,"po obejrzeniu materiału",że na pewno nie z tej!😁Także polecam "obejrzenie materiału"!😁
Nie s tej bajki, czerwone auto, niebieski płot,rury... Trochę róznic by się znalazlo
UP. Ale tam są rury jak i niebieski płot. Marnujecie swój potencjał. Biegiem aplikować do szkoły policyjnej.
Co do filmu, to mnie zszokowało jakie mocne jet to auto. Lekko zadrapane i tyle.
Co do filmu, to mnie zszokowało jakie mocne jet to auto. Lekko zadrapane i tyle.
pikabu napisał/a:
I niby to przeżył wbrew sadolowej logice
Przy ruskiej służbie zdrowia przeznaczenia nie uniknie.
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Też za pierwszym razem uznałem że zdjęcie z butem jest z dupy ale na filmie widać że ten but leci daleko poza kadr, na zdjęciu jak i na filmie widać niebieski płot, rurę i białą toyotę obok której jest ten sam krzak.
funnybunny92fm napisał/a:
K🤬a, ale jak? Przecież spadły oba buty! 😮
Pewnie jakieś chińskie podrobki .. Znaczy te buty

podpis użytkownika
right is rightleft is not right
Apages napisał/a:
W 6 sek. filmu jest klatka gdzie widać jak wykórwia tego buta w kosmos, więc nie dziwne, że znaleźli go w innej bajce.
Carnage666 napisał/a:
W 6 sek. filmu jest klatka gdzie widać jak wykórwia tego buta w kosmos, więc nie dziwne, że znaleźli go w innej bajce.
Ok;może być racja..👍
Z pewnością zmarł w szpitalu. Niemożliwym jest przeżyć jak się wyskakuje z papci.
podpis użytkownika
Check this riff! It's fucking tasty!