gejów, lesbijek, bilbordów, transwyklętych, kun, jenotów, lewicy, Sorosa, masonerii, ż__owstwa, antify...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
Kolesie zidentyfikowani to Niemieccy Lewacy z Antify (taka faszystowska organizacja niemiecka) przyjechali sobie pozabijać trochę Polaków jak ich dziadkowie
Damscy bokserzy uciekający ze spuszczonymi głowami z obitymi mordami to miód na moje serce. Oby więcej takich materiałów, bo mimo wszystko zwykle atakują w 10 osób jakąś samotną kobietę, która się odłączyła od grupy. Inaczej się boją.
betonowy_krokiet napisał/a:
Racja! Zdjęcia kontr-manifestacji prawaków potwierdzają twoje słowa. Mam nawet jedno z tobą, proszę:
Lol po kiego wała wrzucasz tu swoje zdjęcia rodzinne
Atak trolli z ul czerskiej na sadisticku. Strajk stworzony przez pis i wykorzystywany przez lewice, promowany przez michnika i jego psy.
Nie wiem czy zauważyliście że w tej "wojnie" nikt nie ma racji.... Żadne argumenty nie są na tyle silne aby kogoś (trzeźwo myślącego) przekonać.
Dajecie sobą grać jak pionki na ich szachownicy.
A Jarki, Mateusze, Schetyny i inne Tuski siedzą i ręce zacierają że znów się udało Polaków podzielić....
Dajecie sobą grać jak pionki na ich szachownicy.
A Jarki, Mateusze, Schetyny i inne Tuski siedzą i ręce zacierają że znów się udało Polaków podzielić....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie