Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem czy zauważyliście że w tej "wojnie" nikt nie ma racji.... Żadne argumenty nie są na tyle silne aby kogoś (trzeźwo myślącego) przekonać.
Dajecie sobą grać jak pionki na ich szachownicy.
A Jarki, Mateusze, Schetyny i inne Tuski siedzą i ręce zacierają że znów się udało Polaków podzielić....
A skąd Ty młotku możesz wiedzieć co myślą "trzeźwo myślący"? Kogo zapytałeś?

Lol po kiego wała wrzucasz tu swoje zdjęcia rodzinne
Twoja matka mnie o to poprosiła, jest ciekawa czy ją na tym zdjęciu rozpoznasz?
ja wiem ze jest sobota i ze nie macie nawet e-lekcji ale nie musisz sie uczyc na przyrode albo jakiegos wiersza na pamiec?
ilosc pisoprzyglupow tutaj ostatnio jest zatrwazajaca...
On w kajecie do religii szlaczków nie zrobil,będzie kara od proboszcza,użyje srogiego karciciela.
swoją drogą miód na moje uszy jak słyszę krzyki tych julek, bo im w c🤬ki zaglądają XD
Twoja matka mnie o to poprosiła, jest ciekawa czy ją na tym zdjęciu rozpoznasz?
Wystarczy, że twoją familę do 5 pokolenia wstecz rozpoznałem. Same klauny

Oświecę was. Narodowcy wpadli pałować protestujących, ale jeszcze szybciej wypadli z obitymi ryjami . Polecam ujacie z innej kamery, szczególnie stopklatki 00:18 i 00:36 na obite ryje prawicowców
Zemsty nadejdzie czas
I zapłacicie za mazanie ulic, pomników, i kościołów.
Wystarczy, że twoją familę do 5 pokolenia wstecz rozpoznałem. Same klauny
Podpowiem, że któryś z nich jest też twoim ojcem, tylko twoja stara do tej pory nie wie którego pozwać za przypadkowe spłodzenie idioty.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie