Główna Poczekalnia (2) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wasiuu 2013-01-12, 14:15 56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wojtas890328 2013-01-12, 14:18 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Angel 2013-01-12, 14:20 4
Każdy ma prawo protestować i wyrażać swoje niezadowolenie.
Chcesz protestować to protestuj ale utrudniaj życie ludziom odpowiedzialnym za taki stan a nie zwykłym szarym mieszkańcom.

podpis użytkownika

Zgłoś
konto usunięte 2013-01-12, 14:34 3
Cąsiu, się rolniki nam w temacie oburzyły

tacy oni biedni, a ten zły Niemiec jak zawsze ma lepiej (tylko kto nakręca całą UE?)... polscy rolnicy finansują bezrobotnych nieudaczników jak ja czy Kąs.

powtórzę jeszcze raz: spałować tych frajerów co zostawili swoje traktory po urzędem w szczecinie, odholować na parkingi policyjne i kasować równo po pińcet złotych za dzień.

Traktory stoją pod urzędem, żeby się mietki na zimę w garażu pomieściły
Zgłoś
~Bambi~ 2013-01-12, 14:38 1
A co to za wiejskie napinki?

podpis użytkownika

Emerytowany saren
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-12, 15:04
czemu oni protestują?
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-12, 15:13 17
~P@N K@C ale jesteś gościu t@py OMG!
Nie masz nawet pojęcia o co protest ale mordę na forum drzesz! Niemiec, Holender lepszy? W Polsce jest zakaz kupowania ziemi przez zagraniczne firmy do któregoś tam roku (chyba 2016? ale dokładnie nie wiem) ale obeszli prawo i kupują na ludzi słupy z polski, potem zakładają firmę z mniejszościowym udziałem zagranicznej firmy ale po pewnym czasie ten mniejszościowy robi się większościowym udziałowcem i oto w ten sposób są właścicielami ziemi której nie mogą mieć. Myślisz naiwniaku, że to zwykli rolnicy z Niemiec czy Holandii kupują te ziemię? To są wielkie firmy rolnicze z którymi Polski rolnik nie ma szans!
Po drugie do rolnictwa Niemiec, Holandii, Francji ich własne kraje tyle dokładają, że szok! Ogólnie na całym świecie dokłada się do produkcji na wsi.
Ale osły Twego pokroju tego nie potrafią zrozumieć ( ty obrażasz rolników ja Ciebie) bo co polskie to gorsze... tępo zapatrzeni w zachód naiwniacy.
Zgłoś
luka100 2013-01-12, 15:15 4
Zgłoś
Sławihuj 2013-01-12, 15:17 10
Zgłoś
bart3q 2013-01-12, 15:17 8
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-12, 15:18 8
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-12, 15:24 1
Nie miałem nigdy nic do czynienia z rolnictwem, bo gardzę złodziejami, kombinatorami i ludźmi robiącymi z siebie wilce poszkodowanych. Nie mówię tu o wszystkich, ale o większości

Biedaczki się zbulwersowały, za mało dotacji dostajecie na tych swoich 10ha? Jakbym zostawił swój samochód na środku drogi w centrum miasta to miałbym wycieczkę po odbiór z parkingu policyjnego, ale wieśniaki od zawsze były faworyzowane i pora to zmienić. Zero dotacji, niech upadną najsłabsi i odsprzedadzą to co się "nie opłaca" Niemcowi, który pokaże, że się opłaca
Zgłoś
Anders Breivik 2013-01-12, 15:28 10
Zgłoś
nitrox89 2013-01-12, 15:30 1
P@N K@C napisał/a:

Biedaczki się zbulwersowały, za mało dotacji dostajecie na tych swoich 10ha? Jakbym zostawił swój samochód na środku drogi w centrum miasta to miałbym wycieczkę po odbiór z parkingu policyjnego, ale wieśniaki od zawsze były faworyzowane i pora to zmienić. Zero dotacji, niech upadną najsłabsi i odsprzedadzą to co się "nie opłaca" Niemcowi, który pokaże, że się opłaca

Ale jakby zostawić 500 aut to by już może pomogło
Wieśniaki nie były faworyzowane, ale ustrój komunistyczny sprzyjał rolnictwu i ogólnie życiu na wsi.
A Niemcowi się opłaca tylko dlatego że ma duuużą dopłate z UE. Gdyby nie to to wszędzie byłaby taka sama nędza.

Popatrzcie obiektywnie, a nie z polaczkową zawiścią.
Zgłoś
bart3q 2013-01-12, 15:30
Pan kac przeczytaj posta nad sobą, o tym co rolnicy myślą o dotacjach...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem