👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@UP tylko te wszystkie ciągniki są na kredyt. Nie ma możliwości wytrzepania takiej kasy od tak sobie.
Powinni zrobić jak Francuscy rolnicy.
Zabrać rozrzutnik gnoju,beczkę gnojówki i do Warszawy na wiejską
Ach co to by było za widowisko
Powinni zrobić jak Francuscy rolnicy.
Zabrać rozrzutnik gnoju,beczkę gnojówki i do Warszawy na wiejską

Kac@ im chodzi o to by niemiec nie kupował Polskiej ziemi.Jak sam zauważyłeś sprzęt mamy niezły, więc po co nam szwab czy Holender?

Tym razem o to im chodzi, wcześniej płakali o coś innego, za rok będzie kolejny powód żeby więcej się nakraść. Jesteśmy w UE, więc czemu Niemiec nie ma prawa kupić u nas ziemi?
up@ po to że Polak nie da rady konkurować z niemcem,holendrem.
A ja nie wiem o co chodzi rolnikom ale zawsze chętnie popatrze na moje miasto za którym tęsknie
Prawda jest taka, że ludzie + 460 osobników zamiast potraktować poważnie protest zrobili sobie show i przyszli podziwiać jakie to rolnicy mają piękne traktory...
a ja powiem tak. skoro na roli można tak kraść i się dorabiać jak niektórzy piszą to życzę wam tych ciągników hektarów i dotacji z unii. no i życzę również wieloletnich kredytów czasem wielopokoleniowych niekiedy 20godzin pracy na dobę 7 dni w tyg 365 dni w roku. dodam jeszcze tylko iż średniej klasy ciągnik kosztuje 200-300 tyś mniej więcej tyle co 50m2 mieszkania. różnica jest taka iż mieszkanie po 20 latach będzie spłacone a ciągnik będzie na złomie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie