Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Yoka_Brotherrr 2015-02-07, 13:07 44
a jak wyłączył kamerę to mu doj🤬i mandat za złe zaparkowanie

podpis użytkownika

raz, dwa, trzy - Baba Jägermeister patrzy.
Zgłoś
DMT 2015-02-07, 13:21 231
Takiej propagandy i ocieplania wizerunku tych darmozjadów, nie powstydził by się sam Goebbels.

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
m................k 2015-02-07, 13:38 1
Moje miasto a już się zaczynam wstydzić...
Zgłoś
grubystefan 2015-02-07, 13:39 5
Czemu ja mam za to płacić? Normalny facet albo dzwoni po kumpla albo po taxi bo "złotówy" też mają takie usługi. Gdzie niby te miejskie chamy mają w statutowych obowiązkach takie czynności? Rzygać mi się już chce tym wszystkim!
Zgłoś
Qunda 2015-02-07, 14:01 2
No i do tego te k🤬y powinny się nadawać, a nie karać i j🤬 jak druga policja.
Zgłoś
CichaWoda 2015-02-07, 14:02 3
oglądnołem cały film i nie było mandatu ? to dziwne ! wiem już czemu: bo sie umówili na film propagandowy
Zgłoś
RockyWood 2015-02-07, 14:22 1
radary im wezmą (albo już wzięli) to muszą znaleźć sobie inne zajęcie...

podpis użytkownika

Rock.
Zgłoś
the_satyr 2015-02-07, 14:51 6
No jakbym straży miejskiej nie lubił, to te Wasze komentarze są bez sensu. Jak łapią i kombinują z radarami źle, jak pomagają i robią coś pożytecznego, też źle. Tak wszystkim, nagle przeszkadza, że zrobią coś dobrego, WOW i jeszcze film o tym zrobili, żeby ludzie wiedzieli i w razie potrzeby zadzwonili.

@grubystefan Ty to musisz mieć przej🤬e w życiu. Chodzisz ulicami, patrzysz na chodniki, lampy, nowe drogi, mosty, szpitale, parki miejskie, policje i milion innych rzeczy, a jedyne co myślisz, to "k🤬a, czemu ja mam za to płacić." Pewnie lepiej żeby siedzieli na dupie, jedli ciastka i pili kawę. Za to już możesz się dorzucić, bo przecież ich nie widzisz.

p.s.
Mogliby w zimie jeszcze pomagać wyciągać zakopane auta. Darmozjady j🤬e.
Zgłoś
trabus 2015-02-07, 14:52 2
Wlepiają mandaty źle, pomagają źle. Ja p🤬le jak tu ma być normalnie? Wykonują swoje obowiązki c🤬jowi nie pasuje. Wychodzą do ludzi robiąc coś pożytecznego też się c🤬j czepia. J🤬y troll albo debil. Nie wiem co gorsze. Dziewczyny nie jedzcie śniegu bo się potem takie bałwany k🤬a ich mać rodzą.
Zgłoś
k................M 2015-02-07, 15:47
Haha jeden ślepy drugi gruby i po 50-tce no i tacy ludzie dbają o porządek na ulicach
Zgłoś
mustangscs 2015-02-07, 15:51 1
wolał bym już pchać ten samochód
Zgłoś
S................o 2015-02-07, 16:08 1
Propaganda i ten filmik nie mają ze sobą wspólnych cech, gdieżby k🤬a.
Zgłoś