Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:37
🔥 Nokaut konkubiny - teraz popularne
Shaolin_Majster 2025-08-31, 7:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Selekcjoner 2025-08-31, 8:18 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pawus5 2025-08-31, 11:42
Lać nieroba !!!
Zgłoś
Ryju1983 2025-08-31, 12:05 1
Kriski napisał/a:

Widać że jak w PL do straży to idą ułomy.

W Pl do straży miejskiej idą tylko takie ułomy których wszyscy w szkole lali i zabierali kanapki.
Zgłoś
35i 2025-08-31, 15:44
Ryju1983 napisał/a:

W Pl do straży miejskiej idą tylko takie ułomy których wszyscy w szkole lali i zabierali kanapki.

Jeden ułom z mojej szkoły poszedł na klawisza, a drugi pracować na Poczcie w okienku.
Zgłoś
gosc9988 2025-08-31, 16:53
Wniosek? Lepiej mieszkać w mieście gdzie nie ma straży miejskiej.
Zgłoś
onetwo23 2025-08-31, 20:38 1
Plodus napisał/a:

Słowianie to murzyni Europy

aha aha ,a tak z ciekawosci szanowny pan etnicznie kim jest ?
Zgłoś
Plodus 2025-08-31, 23:11
Zgłoś
lospatoskutos 2025-08-31, 23:14 2
Plodus napisał/a:

Jak jestem za dostępem do broni dla rozsądnych, odpowiedzialnych ludzi, tak jednak takie obrazki uświadamiają mi dlaczego jesteśmy najbardziej rozbrojonym społeczeństwem Europy

nie zesraj się moshe, zjedz parę napletków i następnym razem napisz lepszą zarzutkę.
Zgłoś
onetwo23 2025-09-01, 18:06 1
Plodus napisał/a:

Oczywiście, ale są to właśnie jednostki, które są absolutnie świadome konsekwencji swoich czynów i po prostu dokonują samobójstwa w sposób bardzo spektakularny, a nie zachowują się jak dzikie zwierzęta niezdolne do perspektywicznego myślenia. Na strzelnicy, wyobraź sobie, byłem i strzelałem z różnego rodzaju broni, od kbksa, przez glocka do shotguna. Rzucając na ślepo takie pseudoargumenty ad personam, tylko potwierdzasz moją tezę.
Polakiem, którego stać na refleksję i obiektywne spojrzenie. Ukraińca, który by powiedział, że jego nacja to niestety roszczeniowa dzicz bez szacunku do innych pewnie byś pochwalił. Zabawne, że podobnej refleksji na temat własnej grupy etnicznej nie jesteś sobie w stanie nawet wyobrazić.

Plodus napisał/a:

Polakiem

haha mam pewne wątpliwości co do tego
Zgłoś
Plodus Wczoraj 16:18
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem