📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

Gdzie oni jechali tym wehikułem czasu? Na rekonstrukcje historyczną?
LICH0 napisał/a:
Gdzie oni jechali tym wehikułem czasu? Na rekonstrukcje historyczną?
Jak to jest świeżutki sprzęt z ruskiego expo rolniczego na 2022.
Ciężarówka nie jest zbyt młoda ale widocznie nie ma kasy na lepszą. W dodatku ta ma znakomitą dzielność terenową. A że pali dużo to w rosji nie stanowi problemu. Ważne że jezdzi i spełnia swoje zadanie
przemo3251 napisał/a:
Ciężarówka nie jest zbyt młoda ale widocznie nie ma kasy na lepszą. W dodatku ta ma znakomitą dzielność terenową. A że pali dużo to w rosji nie stanowi problemu. Ważne że jezdzi i spełnia swoje zadanie
Jak większość ciężarówek w Polskich OSP. Nie mają sprzętu pierwszej jakości, ale i tak jadą do wezwania i ratują.

Jechał na zielonym i jeszcze ratował wymuszającego swoim kosztem, debil.
Kiblodrzemek88 napisał/a:
Jak większość ciężarówek w Polskich OSP. Nie mają sprzętu pierwszej jakości, ale i tak jadą do wezwania i ratują.
W OSP jest coraz więcej nowego sprzętu, rzadko już się widuje Stary itp. A do tych co się wyśmiewają, te Urale są produkowane do dziś bez większych zmian, po drugie tam jak jadą gasić pożar lasu to to nie jest las który wkoło w 2 godziny można rowerem objechać, ta ciężarówka ma wjechać wszędzie, a później wrócić. I do tego nadaje się idealnie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie