podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.orgGdzie oni jechali tym wehikułem czasu? Na rekonstrukcje historyczną?
Jak to jest świeżutki sprzęt z ruskiego expo rolniczego na 2022.
Gdzie oni jechali tym wehikułem czasu? Na rekonstrukcje historyczną?
Całkiem możliwe ze ten sprzęt jest równie dobry jak to nowoczesne gówno, albo i lepszy. Tu się może zj🤬 wszystko, i jak załoga nie będzie za bardzo naj🤬a to naprawia usterkę w 30 min za pomocą kombinerek i siekierki a w nowoczesnym gównie nie wymienisz płynów na czas i c🤬ja zajedzie.
PS: jak załoga będzie naj🤬a w opor to zrobią to w 15 min bez narzędzi w końcu to Rosja
podpis użytkownika
Pinksman terroryzuje mnie w mailach ze mu browarów nie stawiam.Całkiem możliwe ze ten sprzęt jest równie dobry jak to nowoczesne gówno, albo i lepszy. Tu się może zj🤬 wszystko, i jak załoga nie będzie za bardzo naj🤬a to naprawia usterkę w 30 min za pomocą kombinerek i siekierki a w nowoczesnym gównie nie wymienisz płynów na czas i c🤬ja zajedzie.
PS: jak załoga będzie naj🤬a w opor to zrobią to w 15 min bez narzędzi w końcu to Rosja
żebyś ty się k🤬a słyszał jak p🤬lisz głupoty,
btw. gdzie są stare emotki? długo mnie tu nie było
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferęCałkiem możliwe ze ten sprzęt jest równie dobry jak to nowoczesne gówno, albo i lepszy. Tu się może zj🤬 wszystko, i jak załoga nie będzie za bardzo naj🤬a to naprawia usterkę w 30 min za pomocą kombinerek i siekierki a w nowoczesnym gównie nie wymienisz płynów na czas i c🤬ja zajedzie.
P🤬lisz kocopoły, jak potłuczony...
Ciężarówka nie jest zbyt młoda ale widocznie nie ma kasy na lepszą. W dodatku ta ma znakomitą dzielność terenową. A że pali dużo to w rosji nie stanowi problemu. Ważne że jezdzi i spełnia swoje zadanie
Jak większość ciężarówek w Polskich OSP. Nie mają sprzętu pierwszej jakości, ale i tak jadą do wezwania i ratują.

Jak większość ciężarówek w Polskich OSP. Nie mają sprzętu pierwszej jakości, ale i tak jadą do wezwania i ratują.
W OSP jest coraz więcej nowego sprzętu, rzadko już się widuje Stary itp. A do tych co się wyśmiewają, te Urale są produkowane do dziś bez większych zmian, po drugie tam jak jadą gasić pożar lasu to to nie jest las który wkoło w 2 godziny można rowerem objechać, ta ciężarówka ma wjechać wszędzie, a później wrócić. I do tego nadaje się idealnie.
Gdzie oni jechali tym wehikułem czasu? Na rekonstrukcje historyczną?
P🤬licie Hipolicie. Ta historia jest znacznie lepsza od MAN-a, Mercedesa czy innego badziewia ba, Polskiego Stara czy Jelcza który nawet by nie udźwignął tyle sprzętu czy wody na sobie co ciąga Kraz.