Już objaśniam, mianowicie na autostradzie nr I-805 w San Diego w USA, zdarzył się wypadek do którego została wezwana straż pożarna, podczas gdy strażak zajęty był niesieniem pomocy poszkodowanym w wypadku ludziom, na miejsce podjechał radiowóz i widocznie bardzo gorliwy policjant, który musiał mieć zły dzień, wszedł w argumentację ze strażakiem w wyniku której ów strażak został aresztowany. Powód? Złe postawienie wozu strażackiego przy miejscu wypadku

co sie w tej hamburgerowni wyprawia
s................d
2014-02-11, 15:52
Cyżby kolejny przypadek rassizmu - że biali nie mają już żadnych praw u kolorowych.
P................a
2014-02-11, 15:53
Najbardziej w świecie boję się ludzi nadgorliwie przestrzegających przepisów...
e................n
2014-02-11, 16:05
Nadgorliwość gorsza niż faszyzm.
Tak właśnie drodzy sadole odróżniamy "psa" służbiste od policjanta
Wóz strażacki był tak postawiony że zasłaniał całe miejsce wypadku i jakby co przyjmowałby na siebie impet auta które by nie zauważyło wypadku i wjechało nie w nich tylko w ten wóz strażacki a tempy policjant go za to zamyka.
s................6
2014-02-11, 16:52
@up wlasnie chodzin o woz .. c: Policjant dba by wozu nic sie nie stalo
Technicznie wóz strażacki miał koguta włączonego więc miał prawo tak stanąć i stać....
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
stare przysłowie mówi : żony z k🤬y nie zrobisz, a z psa przyjaciela.
(jest różnica między psem a policjantem)
m................c
2014-02-11, 18:44
A w Polsce nawet do strażaka miejskiego policja się nie może doj🤬, chociaż często powinni
Czarny aresztuje białego, czy ja jestem w jakimś równoległym wszechświecie ? pewnie niemcy kradną polakom auta w Polsce, a kozy r🤬ają arabów.
S................n
2014-02-11, 19:54
Tak naprawdę to mam to serdecznie głęboko w dupsku co się w hameryce wyrabia.
Mnie obchodzi tylko Polska.
To jest Nasz burdel ale nie nasze k🤬y w nim tańczą !
Z................s
2014-02-11, 20:14
Było, ale nic za zgłoszenie nie dostanę, to nie zgłaszam
-................-
2014-02-11, 21:33
crystaldragon napisał/a:
Czarny aresztuje białego, czy ja jestem w jakimś równoległym wszechświecie ? pewnie niemcy kradną polakom auta w Polsce, a kozy r🤬ają arabów.
a................m
2014-02-11, 21:36
Ci szmaciarze powinni mieć CO MIESIĄC robione testy stwierdzające stan psychiczny i poczytalność.
I teraz tak: z jednej strony nie wyobrażam sobie żyć w kraju bez policji, ale z drugiej strony soczysty c🤬j im w dupę. Chwała strażakom!