👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przytocze tekst z mojej okolicznej jednostki straży.
rozmowa miedzy strażakiem a drugim.
-Janek rusz sie jedziemy na akcje!
-Spokojnie bezemnie i tak nie pojedziecie...
(janekbyl kierowca wozu bojowego, stary strażak)
rozmowa miedzy strażakiem a drugim.
-Janek rusz sie jedziemy na akcje!
-Spokojnie bezemnie i tak nie pojedziecie...
(janekbyl kierowca wozu bojowego, stary strażak)

jako jedyni robią coś dla kraju z powołanej służby SŁUŻBY państwu czyli nam i są na naszych usługach a wiele służb mundurowych o tym zapomina że są naszymi sługusami za których płacimy tylko strażacy dają świadectwo swojego oddania
za nich zawsze piwo

Panie i Panowie szybki kurs odróżniania strażaków ochotników od strażaków PSP, ci pierwsi najczęsciej mają chełmy w kolorze białym strażacy Panstwowej Straży Pożarnej mają hełmy w kolorze najczęsciej czerwonym. Dodatkowo dystrynkcje OSP są srebrne albo białe a PSP zawsze złote
PSP nie dostaje kasy od akcji wiec nie podpalaja( nie wspomne już o debilizmie takiego postępowania) a OSP to stowarzyszenie które jest finansowane z budżetu gminy ma płacone godzinówke od akcji. Pozdrawiam

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie