Ostatnio ten sam Strażnik schował fotoradar za drzewem, teraz za Słupem. Patrzą tylko jak na każdym kroku zrobić kierowcę w c🤬ja
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No ogólnie w to tako i w niezłym stanie, bo to racja była też.
to trzeba jeździć zgodnie z przepisami a nie płakać że źli policjanci/strażnicy okradają nas bo nie przestrzegamy prawa a jasno jest napisane że za to dostaje się mandaty...
@up
nie zmienia to faktu że pan strażnik czegoś tam łamie prawo/postępuje niezgodnie z przepisami a sam jest (chyba) od tego by je strzec?
konto usunięte
2015-05-03, 23:24
@up
Chyba mamy tu strażnika miejskiego
konto usunięte
2015-05-03, 23:45
@up
nie jestem ani strażnikiem miejskim, ani mój stary nie jest, ani brat ani wujek czy inne wsio. po prostu nie jestem debilem.
Zainstalujcie yanosika i po problemie.
Gdyby każdy go miał problem strażników by się skończył.
Fotoradar jak dla mnie ustawiony prawidłowo.
jak jedziesz to pierwsze co widzisz to słup oświetleniowy, maszynkę do ściągania pieniędzy zauważysz dużo później
konto usunięte
2015-05-04, 12:19
IOI
2015-05-04, 12:57
konto usunięte
2015-05-04, 14:59
zgonex napisał/a:
po prostu nie jestem debilem.
Kiedyś chciałeś (jak dobrze pamiętam) ustalać prędkość minimalną na ekspresówkach i autostradach - więc rozumiem, że zmieniłeś zdanie?
konto usunięte
2015-05-04, 16:08