Rosyjscy studenci wyszli na miasto.
-Co robimy??
-A idziemy się pobić z kimś.
- Ok.
Na kanale więcej perełek.
Jak dla mnie zajebista zajawka.
Bracia.
Zapomniałem dodać
I................t
2019-01-16, 21:19
Jak dla mnie to kabaret a nie walka, machają łapami jak wiatraki
Jak zwykle to
I to mi się podoba, Zorganizowanie imprezy osobom które lubią ponapierdzielać się po pyskach robiąc widowisko ludziom i zarazem sami dobrze się bawiąc. Powinno być w każdym mieście np na jakichś festynach. A nie że robią to tylko z nudów pod nocnym nie zawsze z osobami które to lubią. To nie profeska ale widać że chęci są. Tym bardziej że zaskoczył mnie ten czarny koń w lupach.
C................n
2019-01-17, 3:53
Ten z brodą trochę się pouczył i wygrał jedną sztuczką... Jak ja lubię takich sezonowych cwaniaczków
jacy bracia? teraz ten kraj daje dupy amerykanom więc to oni są teraz braćmi jebakami
Caramon napisał/a:
Ten z brodą trochę się pouczył i wygrał jedną sztuczką... Jak ja lubię takich sezonowych cwaniaczków
widziałeś różnice w zasięgu rąk u zawodnika o którym piszesz ? Wnioskuje, że nigdy nie walczyłeś wiec coś CI napiszę. Bardzo ciężko jest dojść gościa który ma taką przewagę w warunkach fizycznych (chyba, że jest sie mikiem taysonem) Dlatego też rudobrody postawił na parter. Zapiął gilotynę przeciwnik odklepał i wygrał. Sadol bawi sadol uczy.
podpis użytkownika
poker better than life
włączyłem, bo myślałem, że będzie walczył w okularach.
L................p
2019-01-17, 13:15
jak zwierzęta na wybiegu
FAKE ten w okularach napiepsza się w mma widziałem go na innym filmiku na tym samym kanale
Razak jak to nawet nie jest gilotyna, żal mi się robi oglądając ten pareter, a mówiąc o tym że niby mając krótsze nogi i ręce to lepiej sobie poradzisz w parterze to chuhja prawda, to właśnie patyczaki i osoby o durzym brzuchu radzą sobie w parterze najlepiej, ale u tych tu nie można zobaczyć nawet jakichkolwiek instynktów walki. Rozumiem, że nie mają żadnego treningu, ale zapiąć gardę to każdy głupi potrafi.
Przeciez to jest 10 x wiekszy poziom niz to j🤬e ksw
Większe emocje niż oglądanie Burnejki jak nap🤬lał się z Ozdobą
podpis użytkownika
fajnie bylo
aż mi się gimnazjum przypomniało. słowo garda nie występuje u nich.
kibicowałem temu bez worka na głowie