Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
"Street Fighter x Tekken" i przekręty CAPCOMU
konto usunięte • 2012-08-20, 19:57
O tym jak nas dymają twórcy gier.

Gość z filmiku znany jest jako Angry Joe i robi videorecenzje gier. Jest przy tym trochę wk🤬iający, bo wygląda jak naćpany, pedziowaty meksykaniec z ADHD i wali sucharami co kilka minut, ale ogólnie ma racje. Chęć zarobku jest dla gigantów takich jak Capcom silniejsza, niż szacunek dla klientów...
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-08-20, 22:57 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-20, 23:01
Odkąd wprowadzona formę DLC i została ona zaakceptowana przez graczy ( głosujących swoimi portfelami) tak zagrania Capcomu i innych gigantów branży gier będą coraz częstsze. Jak nie pasuje to niech koleś zamiast drzeć ryja poczeka pół roku na wydanie GOTY, gdzie będą wszystkie postacie + stroje czy inne ciulstewka.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-20, 23:09
Ci konsolowcy to od zawsze mieli coś z deklem... Najwięksi hejterzy...

Ja kupuję gry na torrentach a jak mi się jakaś spodoba to kupuję w sklepie - tak jak to było z Amnesią czy F.E.A.R2.

Jakoś nie czuje parcia w dupę, że zostałem oszukany
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-20, 23:16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-20, 23:21 1
Zgłoś
defcon1 2012-08-20, 23:25
W sklepie internetowym TPB nie ma takich problemów
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-20, 23:41
@Ludzie gadający jak to dobrze być piratem
Tak się składa, że większość gier CAPCOMu jest głównie tylko na konsole. Życzę powodzenia z piratowaniem bez otrzymania bonusu w postaci bana na konsolę.
Zgłoś
shogo 2012-08-20, 23:42
Zgłoś
Coliber 2012-08-21, 0:10
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-21, 0:21
1. Jak się mu nie podoba, to niech nie kupuje, a nie wydziera ryja jak rozkapryszony bachor.
2. Żeby tylko takie problemy mieli np. powodzianie
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-21, 0:23
Ale się gościu nakręcił
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-21, 0:24
Zgłoś
kristal 2012-08-21, 0:36
EA dyma wszystkich po premierze Battlefield'a 3 i nikt jakoś głośniej się o tym nie wypowiedział. Wyszła sobie gra, która nie jest aż tak popularna i od razu na nią wrzucają. Polityka EA ssie, powinni ją zamknąć.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-21, 1:24 1
dback napisał/a:

Ci konsolowcy to od zawsze mieli coś z deklem... Najwięksi hejterzy...

Ja kupuję gry na torrentach a jak mi się jakaś spodoba to kupuję w sklepie - tak jak to było z Amnesią czy F.E.A.R2.

Jakoś nie czuje parcia w dupę, że zostałem oszukany

Kupujesz gry na torrentach i nie czujesz się oszukany?
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-21, 8:29
I dlatego pierdziele cały system...
Nie płacę za gry tylko czekam na wersje rosyjskie odpowiednio scracowane.
Ne będę płacił za większość gówien które dzisiaj się pojawiają na rynku. Jakbym zapłacił to bym potem żałował, że to kupiłem.

Reklamom i recenzjom nie wolno wierzyć bo to bajka i totalna ściema.

TAK JESTEM PIRATEM I DOBRZE MI Z TYM!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem