👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Strzasznie słaba grafa. Rozdzielczość w lusterkach to jakaś porażka. Takiej pikselozy to od czasów pegazusa nie widziałem.
To powinno być pokazywane wszystkim którzy się dziwią że na pustej, prostej drodze też obowiązują ich ograniczenia prędkości.

Cytat:
Przeanalizuj p*zdusiu w którym momencie stracił panowanie nad autem i dlaczego.
Sam się idź ANALizować, p🤬deczko.
Jak zobaczyłem, że Corvette'a, byłem pewien jak się skończy.
One nie lubią zakrętów. Prostych zresztą też.
One nie lubią zakrętów. Prostych zresztą też.
maksymilian45 napisał/a:
Przeanalizuj p🤬dusiu w którym momencie stracił panowanie nad autem i dlaczego.
SalvaCzoko napisał/a:
Cytat:Przeanalizuj p*zdusiu w którym momencie stracił panowanie nad autem i dlaczego.
Sam się idź ANALizować, p🤬deczko.
Zaciekawiłeś mnie. Co takiego strasznego było w p🤬dusiu, że go zagwia***owałeś? I dlaczego nie ma tego w p🤬deczce?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie