Wtam, mam do pokazania wam moj filmik, jak zaczac cwiczyc preznie rozwijajacy sie sport w Polsce. Street Workout polega na cwiczeniu z wykorzystaniem wlasnej masy ciala (kalistenice). Potrafi wyciagnac ludzi z przed komputerow, wyrzezbic cialo, pozwala nabrac sily i kondycji oraz charakteru do zycia. Zapraszam do ogladania
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 15:23
Łapy jak u gościa co waży +-90kg a nóżki jak u Pana Mietka 55kg
Był ostatnio filmik z konkurencji street workout vs siłownia, gość z tego filmiku ma zadatki na takie same proporcje czyli w miarę silna wyrzeźbiona góra ale nóżki jak patyki i pierwszy lepszy typ z budowy weźmie więcej w przysiadzie...
Był ostatnio filmik z konkurencji street workout vs siłownia, gość z tego filmiku ma zadatki na takie same proporcje czyli w miarę silna wyrzeźbiona góra ale nóżki jak patyki i pierwszy lepszy typ z budowy weźmie więcej w przysiadzie...
Piwo, że coś tam się gibasz ale siłownia jest lepsza. Bezpieczniejsza, oferuje lepsze ćwiczenia, dobrą atmosferę, konsultacje z trenerami, prysznic i fajne dupeczki.
Na placu zabaw tego nie znajdziesz
Na placu zabaw tego nie znajdziesz
To się nazywa narcyzm.
Tutaj nie ma pedałów (mam nadzieję), żebyśmy sie jarali Twoim ciałem.
Wyp...aj.
Tutaj nie ma pedałów (mam nadzieję), żebyśmy sie jarali Twoim ciałem.
Wyp...aj.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie