Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dziq69 2025-06-08, 21:01 4
Mam ich totalnie w dupie tak jak i oni mnie kto się nudzi niech jedzie pomagać i odbudowywać. Na pewno wam podziękują.
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-06-08, 21:06 1
To samo Niemcy zrobili z Warszawą ale wrogiem dalej Ż🤬dzi - typowa polska mentalność.
Zgłoś
jarecki2222 2025-06-08, 21:11 2
Opowieść mojego Dziadka. Suwalszczyzna, skalice, ż🤬d właściciel sklepu, cwaniak z pejsami, wyzyskiwał, czerpał z ciała wdów , ogółem skorwiel.
Dorwali go Chłopy wioskowe w lesie położyli głowę na pniu i siekierą zabili brodę klinem w pień.
Rano był już w sklepie sk🤬iel, wyrwał się brodę włos po włosku

podpis użytkownika

siema
Zgłoś
Geraldinio 2025-06-08, 21:12 7
jarecki2222 napisał/a:

Nikt nie mówi każdy wie, ż🤬dzi i ruscy ta sama mentalność.

z tą drobną "drobną" różnicą, że ruskie nie zostały zaatakowane zmasowanym bombardowaniem dronów/rakiet i porwaniem setek ludzi przez Ukraińców.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
CzteryPalce_W_Natalce 2025-06-08, 21:17 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

Taaaa, jasne. I wj🤬i się w kosztowną wojnę trwającą już ponad półtora roku, której końca nie widać i narazili na międzynarodowe potępienie i ataki odwetowe wszystkich swoich bliższych i dalszych sąsiadów.

Co z tego, że kosztowną, jak za friko dostają broń, zaopatrzenie i kasę z US i A?

Zarówno oni jak i US i A wiedzieli, że do ataku dojdzie i nic nie zrobili XD Wywiad Egiptu im powiedział.

bbc (kropka) com /news/world-middle-east-67082047

Dlaczego nic nie zrobili? No można kilka kropek połączyć ze sobą i wysnuć podejrzenia. Aczkolwiek oceniając twoje komentarze w różnych wątkach nie jeden mógłby zaryzykować stwierdzenie, że jesteś półgłówkiem albo opłacanym trolem. Zakładając to pierwsze, połączenie kilku kropek może być zbyt wielkim wysiłkiem intelektualnym.

P.S. a wiesz, że Hamas był założony przez Izrael?
Zgłoś
jarecki2222 2025-06-08, 21:22
@Geraldinio: jestem z Mazur na piwo zapraszam

podpis użytkownika

siema
Zgłoś
Siriuz 2025-06-08, 21:23 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

A ja mam to w dupie. Tym bardziej, że sami się prosili.
Jedź i odbuduj, jak ci tak żal. Mało mamy problemów w Europie, że każesz nam rozpaczać nad losem Arabusów na innym kontynencie?

To samo powtarzam obrońcom ciemiężonej Ukrainy

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Geraldinio 2025-06-08, 21:24 5
CzteryPalce_W_Natalce napisał/a:

tak, a Kopernik była kobietą.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-06-08, 21:29
Ja bym chciał żeby tak wszędzie tam było. I u jednych i u drugich - byłby spokój.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-08, 21:43 3
CzteryPalce_W_Natalce napisał/a:

A wiesz, że c🤬j mnie to obchodzi? To nie nasza wojna.

[ Dodano 2025-06-08, 21:45 ]
Siriuz napisał/a:

To samo powtarzam obrońcom ciemiężonej Ukrainy

Akurat ta wojna jest jakby bliżej, jakbyś nie zauważył. Dużo bliżej.
Zgłoś
Clistwood 2025-06-08, 21:47 7
Pamiętam jqak dziś jak się palestyńczycy cieszyli z tego ataku na izrael i obwozili tych co przeżyli na motorkach po mieście. Radości było co nie miara tak więc cieszę się z nimi do dziś
Zgłoś
RubasznyWęgorz 2025-06-08, 21:57 3
Ciekawe cóż takiego wydarzyło się po 2 października, a czego nie ujmuje to nagranie? Hmmmm....
Zgłoś
Ziebaj 2025-06-08, 22:09 1
Spokojnie przyjdzie i czas na naród wybrany, jeszcze trochę...
Zgłoś
Kamcix260 2025-06-08, 22:15
Wy poważnie nie widzicie, że to jest AI? jednostajne ruchy "samochodów" itp... tragedia jakie z was barany
Zgłoś
potwor_z_gowna 2025-06-08, 22:22 1
W społeczeństwie nie ma miejsca na terroryzm i mord ludności w ramach własnych ideałów Jebac palestyne i tych wszystkich muslimow
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie