👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ooooo a jacy oni byli szczęśliwi jak ich zaatakowali. Jaka tam była radość. Nadal nie zwolnili wszystkich przetrzymywanych osób. Teraz są zdziwieni że nadal nie ma zawieszenia broni! Ale dla jasności nie jestem za żadną że stron i oba te "narody" mam w dupie.
A ja mam to w dupie. Tym bardziej, że sami się prosili.
Jedź i odbuduj, jak ci tak żal. Mało mamy problemów w Europie, że każesz nam rozpaczać nad losem Arabusów na innym kontynencie?
Jedź i odbuduj, jak ci tak żal. Mało mamy problemów w Europie, że każesz nam rozpaczać nad losem Arabusów na innym kontynencie?
Cytat:
Ooooo a jacy oni byli szczęśliwi jak ich zaatakowali. Jaka tam była radość. Nadal nie zwolnili wszystkich przetrzymywanych osób. Teraz są zdziwieni że nadal nie ma zawieszenia broni! Ale dla jasności nie jestem za żadną że stron i oba te "narody" mam w dupie.
Szanse na to, że nie była to ustawka oceniam na jakieś 0.125 procent. Pewnie poświęcili kilkoro swoich, żeby zdobyć legitymizację od społeczeństwa "we have a right to defend ourselves. we're the only one democracy in this area".
A wystarczyło nie atakować tysięcy cywili i uwolnić zakładników. Wybrali zniszczenie i je dostali.
Nie jestem przekonany co do autentyczności pierwszego ujęcia, lepianki z gówna i srające na ulicach wielbłądy u tych terrorystów tak nie wyglądają.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie