Dziewczynom nie wypada się tak upodlić.
chłopcom też nie.
ale z drugiej strony, wszystko jest dla ludzi przecie

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Kobieta natomiast zwykle po takiej sytuacji zaczyna się bronić na różne poj🤬e sposoby 'że ja to normalnie nie pije' 'że mnie ktoś upił' 'że to że tamto, a w ogóle to ja świetojebliwa jestem i abstynentka'.
Dlatego naj🤬a laska zawsze będzie powodem do zniesmaczenia i śmiechu bo nie przyjmie faktu, że się zeszmaciła z godnością na klatę tylko zacznie się wykręcać

podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.

Niekoniecznie. Mogą to też być dziewczyny z obcego kraju, które próbowały dotrzymać kroku Polakom. Ludzie z zachodu nigdy nie dają rady.
Druga sprawa. K🤬a, gościu, tylko mi tu nie p🤬l, że nigdy nie zezgonowałeś. Co więcej, używanie zwrotu "tego szczebla społecznego" sugerowałoby, że jesteś jakimś arystokratą lub chociaż nabyłeś wykształcenie. Gówno, nawet interpunkcji nie znasz. Zatem, stul mordę i wracaj do Paulo Coelho.
Nie chce się wp🤬lać w gary ale ta jedna ma na sobie szalik Polski. Niestety :/
Niekoniecznie. Mogą to też być dziewczyny z obcego kraju, które próbowały dotrzymać kroku Polakom. Ludzie z zachodu nigdy nie dają rady.
Druga sprawa. K🤬a, gościu, tylko mi tu nie p🤬l, że nigdy nie zezgonowałeś. Co więcej, używanie zwrotu "tego szczebla społecznego" sugerowałoby, że jesteś jakimś arystokratą lub chociaż nabyłeś wykształcenie. Gówno, nawet interpunkcji nie znasz. Zatem, stul mordę i wracaj do Paulo Coelho.
Nie chce się wp🤬lać w gary ale ta jedna ma na sobie szalik Polski niestety :/