Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
fdM 2012-06-09, 20:10 2
Założyła barwy Polski i się sponiewierała jak rasowy menel.. smucą mnie takie obrazki. Nie wiem co myśleć o tych wszystkich flagach na ulicach, z jednej strony cieszy eksponowanie symboli narodowych (ale gdzie te wszystkie flagi były 11 Listopada?) a z drugiej strony naj🤬i pozerzy z flagami Tyskie 2012..
Zgłoś
Waki 2012-06-09, 20:20 1
ona się nie naj🤬a tylko za dużo spermy na raz łyknęła, pomieszało się z jajecznicą z rana i oranżadą z komunii i tragiedia gotowa
Zgłoś
barszczzuszkami 2012-06-09, 20:21
Dziewczynom nie wypada się tak upodlić.
Zgłoś
marna 2012-06-09, 21:41
barszczzuszkami napisał/a:

Dziewczynom nie wypada się tak upodlić.

chłopcom też nie.
ale z drugiej strony, wszystko jest dla ludzi przecie

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
C................9 2012-06-09, 21:42 1
No i szalik pobrudziła
Zgłoś
a................n 2012-06-09, 23:50 1
Oh shit, mam identyczne buty...
Zgłoś
WuZuDu 2012-06-10, 0:05 3
@up
Też tak up🤬lone?
Zgłoś
m................l 2012-06-10, 0:21 2
biedna kierpce up🤬liła
Zgłoś
!Timon 2012-06-10, 11:52 1
Różnica jest zwykle taka, że facet po zgonie gdy mu ktoś wypomni powie: 'o kuuuuuuurwa naj🤬em się jak świnia, no ale ze mnie chlor' czy coś w tym stylu.
Kobieta natomiast zwykle po takiej sytuacji zaczyna się bronić na różne poj🤬e sposoby 'że ja to normalnie nie pije' 'że mnie ktoś upił' 'że to że tamto, a w ogóle to ja świetojebliwa jestem i abstynentka'.
Dlatego naj🤬a laska zawsze będzie powodem do zniesmaczenia i śmiechu bo nie przyjmie faktu, że się zeszmaciła z godnością na klatę tylko zacznie się wykręcać

podpis użytkownika

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
kotorminator 2012-06-10, 16:21
Umyć, wyr🤬ać, umyć!

podpis użytkownika

Pieprzyć głupków.
Zgłoś
P................x 2012-06-10, 16:24
@BarnabaTheDog: Mistrzowski komentarz!
Zgłoś
S................s 2012-06-10, 23:54
Dzisiaj z kumpel przy strefie kibica kręciliśmy beke z Hiszpanów którzy pili Specka mocnego... Sądzę iż do koncertu nie dotrwali bo nie wiedzieli na co się porywają Ale i tak szacun dla nich za świetną zabawę i atmosferę jaka wprowadzają w Gdańsku!
Zgłoś
B................s 2012-06-11, 0:09
BarnabaTheDog napisał/a:

Niekoniecznie. Mogą to też być dziewczyny z obcego kraju, które próbowały dotrzymać kroku Polakom. Ludzie z zachodu nigdy nie dają rady.

Druga sprawa. K🤬a, gościu, tylko mi tu nie p🤬l, że nigdy nie zezgonowałeś. Co więcej, używanie zwrotu "tego szczebla społecznego" sugerowałoby, że jesteś jakimś arystokratą lub chociaż nabyłeś wykształcenie. Gówno, nawet interpunkcji nie znasz. Zatem, stul mordę i wracaj do Paulo Coelho.

Nie chce się wp🤬lać w gary ale ta jedna ma na sobie szalik Polski. Niestety :/

BarnabaTheDog napisał/a:

Niekoniecznie. Mogą to też być dziewczyny z obcego kraju, które próbowały dotrzymać kroku Polakom. Ludzie z zachodu nigdy nie dają rady.

Druga sprawa. K🤬a, gościu, tylko mi tu nie p🤬l, że nigdy nie zezgonowałeś. Co więcej, używanie zwrotu "tego szczebla społecznego" sugerowałoby, że jesteś jakimś arystokratą lub chociaż nabyłeś wykształcenie. Gówno, nawet interpunkcji nie znasz. Zatem, stul mordę i wracaj do Paulo Coelho.

Nie chce się wp🤬lać w gary ale ta jedna ma na sobie szalik Polski niestety :/
Zgłoś