Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
d................1 2012-06-09, 16:51 7
telewizor i alkohol to główna rozrywka tego szczebla społecznego który zobrazowany jest wyżej
Zgłoś
B................g 2012-06-09, 16:59 207
Niekoniecznie. Mogą to też być dziewczyny z obcego kraju, które próbowały dotrzymać kroku Polakom. Ludzie z zachodu nigdy nie dają rady.

Druga sprawa. K🤬a, gościu, tylko mi tu nie p🤬l, że nigdy nie zezgonowałeś. Co więcej, używanie zwrotu "tego szczebla społecznego" sugerowałoby, że jesteś jakimś arystokratą lub chociaż nabyłeś wykształcenie. Gówno, nawet interpunkcji nie znasz. Zatem, stul mordę i wracaj do Paulo Coelho.
Zgłoś
Fazer6 2012-06-09, 17:58 4
napaleni kibice juz tak maja...
Zgłoś
Ludomir 2012-06-09, 18:03 1
Krzyczała gooooooool! i rzygła.

podpis użytkownika

Widzisz źdźbło w oku bliźniego, a belki w swojej dupie nie zauważasz.
Zgłoś
qrukis 2012-06-09, 18:16 30
ja bym ją umył i wyr🤬ał
Zgłoś
Black271 2012-06-09, 18:34 5
BarnabaTheDog napisał/a:

...Gówno, nawet interpunkcji nie znasz. Zatem, stul mordę i wracaj do Paulo Coelho.

Paulo Coelho by powiedział: mędrkowanie głupców jest jak stawianie kloca na czole cygance - przej***ne!

qrukis napisał/a:

ja bym ją umył i wyr🤬ał

Jaki esteta się znalazł, myć mu się jeszcze chce, jakby żaden sklep nie miał papierowej torby!

A ja tam rozumiem dziewczynę, też mnie zemdliło jak obejrzałem drugą połowę meczu z Grecją
Zgłoś
Roszp 2012-06-09, 18:54 1
BarnabaTheDog, dziewczyny z obcego kraju w szaliku Polski?
"Dziewczyny z innego kraju" to pewnie by piły to co dają w strefie kibica, czyli specjalnego 3,5% carlsberga. Tym się raczej nie upijesz. No i wątpię, żeby ktokolwiek zostawił gościa z obcego kraju ot pod barierką w takim stanie. Się pewnie przyszwędały i zalały pałę wódą pitą na szybko pod sklepem. Zresztą c🤬j z tym. Śmiechłem.
Zgłoś
D................z 2012-06-09, 18:55 2
I Orzełek w rzygowinach... pięknie się rodacy bawią
Zgłoś
Skowoo 2012-06-09, 18:57
no proszę k🤬a, kolejne "kobiety wyzwolone XXI wieku"...
Zgłoś
robson101 2012-06-09, 18:58 4
zaraz sie okaże że na sadolu nikt sie nigdy nie pospawał jak sie schlał ...
Zgłoś
B................g 2012-06-09, 19:12 1
@Roszp

Wyszedłem wczoraj wieczorem na Stare Miasto i Nowy Świat w Warszawie, obejrzeć co się dzieje. Wszyscy równo naj🤬i, śpiewający, widziałem jedną bójkę, ale szybko panów spakowano do suk. Dla mnie? Sympatycznie. Grecy w Polskich szalikach, Polacy obwiązani flagami Grecji. Tylko Rosjanie jakieś takie kaprawe mordy.
Zgłoś
h................e 2012-06-09, 19:13 1
Umyję ją i będzie moja - znaleziona nie kradziona!
Zgłoś
juki 2012-06-09, 19:18
BarnabaTheDog napisał/a:

Niekoniecznie. Mogą to też być dziewczyny z obcego kraju, które próbowały dotrzymać kroku Polakom. Ludzie z zachodu nigdy nie dają rady.

Druga sprawa. K🤬a, gościu, tylko mi tu nie p🤬l, że nigdy nie zezgonowałeś. Co więcej, używanie zwrotu "tego szczebla społecznego" sugerowałoby, że jesteś jakimś arystokratą lub chociaż nabyłeś wykształcenie. Gówno, nawet interpunkcji nie znasz. Zatem, stul mordę i wracaj do Paulo Coelho.

Touche!
Zgłoś
u................x 2012-06-09, 19:45 3
fajne nozki ;P
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie