Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Strefy halal itd
bobberman • 2014-05-05, 0:40
Pracuję w pewnej firmie zajmującej się instalacją i serwisem urządzeń wykorzystywanych m.in. w kuchniach. Ostatnio z kumplem byliśmy na serwisie w firmie, która robi normalną szamę, ale mają też dział halal. Mają oddzielną kuchnię, sprzęty przeznaczone tylko dla c🤬ków. Najbardziej rozj🤬o mnie to, jak wchodzę do pomieszczenia gdzie stoją kostkarki do lodu i widzę maszynę z karteczką "tylko HALAL". Myślę, k🤬a, co to za różnica skoro woda doprowadzona z tego samego kranu co do reszty kostkarek. Zapytałem typka, który tam pracuje po co cały ten cyrk. Okazało się, że mogą tego dotykać tylko wyznaczone osoby.
Kolejną ciekawą sytuacją było jak kucharz przyrządzał jakiś kawał mięsa. Piekło się to na elektrycznym grillu, gość założył lateksową rękawiczkę żeby to mięso przełożyć na tacę, wymienił rękawiczkę żeby posmarować to musztardą, znów zmienił żeby posypać przyprawami, znów zmienił żeby obrócić na drugą stronę i tak zmieniał i zmieniał i zmieniał aż wyszedłem bo skończyłem serwis. Poj🤬e to jest i boję się pomyśleć co będzie gdy dalej będziecie się stołować w j🤬ych kebsach. Trzeba się rozmnażać bo pożre nas c🤬cka plaga...
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
blizniak 2014-05-05, 1:14 10
dobrze gadasz piwko za ostatnie zdanie
Zgłoś
zonk 2014-05-05, 1:16 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-05, 1:56 101
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-05, 2:22 8
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-05, 2:31 1
@UP
Że co?
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-05, 9:24
Zgłoś
nowynick 2014-05-05, 10:46
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-05, 12:01 1
hallal akbar
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-05, 12:08
@nowynick - temu też od zawsze marzy mi sie pozbawienie ich lewych rąk. ^^
Ponoć też nie mogą dotykać stopami podłogi, gdy siedzą na kiblu. ;p
Zgłoś
kierownikmasarni 2014-05-05, 12:28 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-05-05, 12:30 3
Czemu się godzą na to? A czemu ludzie w Polsce tyrają cały miesiąc za 1200 zł do łapy? Ponieważ zawsze znajdzie się ktoś kto i tak otworzy taka kuchnie lub przyjdzie za taką kasę tyrać. I kółeczko się zamyka. To ty się musisz dostosować do społeczeństwa, a nie ono do ciebie. No chyba, że jesteś Adim H. to wtedy mamy odwrotną sytuację.
Zgłoś
kustoszpan 2014-05-05, 12:36
Kupując kebaba, osiedlasz araba!
Zgłoś
kierownikmasarni 2014-05-05, 12:37 1
Zgłoś
qwerq221 2014-05-05, 13:06
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem