O bosz znowu on!
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Powinni zrobić aplikacje a'la adblock z tym, że blokowała by youtuberowskie wypociny...
powinni wprowadzić karę śmierci,np. śmierć przez przeczytanie "Chłopów" Reymonta
*sypki drift po blacie*
podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*
Patrze na jego mordę to scollruje dalej jak najszybciej, p🤬lony sepleni a innych próbuje nauczać/ pouczać....
Lubie te streszczenia, zawsze jak omawialiśmy na polskim lektury, miałem podobne przemyślenia.. Dlatego teraz jestem robolem bez wykształcenia.
Mietek skończył się na Kill 'Em All! Ogólnie to gościa lubię, chociaż ostatnie streszczenia mają znacznie niższy poziom. Ale piwko dam.
Po c🤬j to tutaj wstawiać? Ktoś ma bana na youtuba?
podpis użytkownika
Pić, j🤬 nie żałować. Bieda musi pofolgować

Sadistic to prawdopodobnie największe skupisko przyp🤬alaczy w polskim internecie
Panie kolego @mygyry czy jak cie tam na chrzcie nazwali uprzejmie informuje ze kochany sadistic posiada taki ALA ADBLOCK nad filmem klikasz "IGNORUJ " i nie wyswietlaja sie na tablicy

omgłomatkobosko to kolejny kretyn, który myśli że ludzie siedzą tylko przed komputerem i przeglądają wszystkich i wszystko. Pisałem przed chwilą o tym. Wyobraź sobie ,że ludzie mają pracę, rodzinę, hobby czy tam przyjaciół. Z komputera korzystają tylko wieczorem, dwie lub trzy godzinki. Wtedy wchodzą sobie na sadola, żeby mieć streszczenie wszystkiego co wyszło dziś, czy tam wczoraj, między innymi na youtube. I nie waż się więcej p🤬lić takich bzdur, j🤬y egoisto.

Przecież zazwyczaj lektury są c🤬jowe, trafiają się wyjątki, ale tak to są beznadziejne, ciężkie, bez ciekawej fabuły, oklepane.
Tylko kilka mnie zainteresowało Hobbit, Robinson Cruzoe i może jeszcze podróż Hugo Badera po rosji, książka pt. Biała Gorączka.
Dlaczego? Bo c🤬j mnie obchodzi np jakiś koleś który próbował zar🤬ać, ale dziewczyna mu nie chce dać, bo jest zj🤬a(Lalka), czy o rodzinie właśnie dulskich, którzy robili z siebie paniczów na wyjście do kościoła, a tak to patola. Te jaranie się przez nauczycieli, że to jest ponadczasowe itp, aż się rzygać chce, no fajnie że mamy taki obraz dzisiaj, więc po co to czytać teraz? To samo, co można zobaczyć wybierając inną drogę do domu?
Tylko kilka mnie zainteresowało Hobbit, Robinson Cruzoe i może jeszcze podróż Hugo Badera po rosji, książka pt. Biała Gorączka.
Dlaczego? Bo c🤬j mnie obchodzi np jakiś koleś który próbował zar🤬ać, ale dziewczyna mu nie chce dać, bo jest zj🤬a(Lalka), czy o rodzinie właśnie dulskich, którzy robili z siebie paniczów na wyjście do kościoła, a tak to patola. Te jaranie się przez nauczycieli, że to jest ponadczasowe itp, aż się rzygać chce, no fajnie że mamy taki obraz dzisiaj, więc po co to czytać teraz? To samo, co można zobaczyć wybierając inną drogę do domu?