śmiech rozp🤬ala
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.

podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.

K🤬a zajebiste miejsce na restaurację, na środku stoku
Całą zimę bym tam siedział i nagrywał ofiary.

dobrze, że metalowe krzesła zamortyzowały upadek.
podpis użytkownika
"Sadol Sadolowi Sadolem" - ZdupyDOmordyZaurJerzy
wszyscy uradowani i nawet sam bohater obolały ale się cieszy. dobra ekipa przyjaciół

@PatrolZG Bardzo podobnie usytuowana jest restauracja np. w Czarnym Groniu w Rzykach albo w Spytkowicach więc śmiało, nie krępuj się
Swoją drogą, już nie mogę doczekać się zimy i nart.

Swoją drogą, już nie mogę doczekać się zimy i nart.
Najsmutniejsze jest to, że większość ludzi oglądająca ten filmik, w zimie nawet nie ruszy dupy z ciepłego fotela żeby ponap🤬lać się śnieżkami...
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
qrwa ja też tak chce jakieś k🤬a 8 lat temu ostatni raz tak zap🤬lałem na dupie po śniegu.

qwerq221 napisał/a:
qrwa ja też tak chce jakieś k🤬a 8 lat temu ostatni raz tak zap🤬lałem na dupie po śniegu.
![]()
Chłopie, masz 20 lat, możesz śmiało iść zap🤬lać gdzie chcesz i nie będziesz jakąś sensacja. Koło 30tki to jedynie możesz czekać aż ci dziecko podrośnie i śmigać pod pretekstem zabawy z dzieckiem, inaczej wezmą cię za niedojebańca. Swoją drogą skoro ostatnio śmigałeś na śniegu 8 lat temu, to znaczy że spędzasz ósmą zimę przed kompem, niedobrze.