W klubie ze striptizem:
- Wiesz, przypominasz mi moją byłą.
- Też się tak ruszała?
- Nie, też dawałem jej kupę kasy i nie było seksu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie rozumiem. Czy to chodzi o to ze ona tanczy i mu nie daje? Napisz to po ludzku.
konto usunięte
2013-02-27, 19:59
kubawielki12 napisał/a:
Nie rozumiem. Czy to chodzi o to ze ona tanczy i mu nie daje? Napisz to po ludzku.
Masz 13 lat, nie zrozumiesz
chyba ty nie nie rozumiesz typie odczep sie odemnie!
Ja p🤬le 14 latek na sadisticu.
Ha ha ha o k🤬a

Dobre
konto usunięte
2013-02-27, 21:46
kubawielki12 napisał/a:
chyba ty nie nie rozumiesz typie odczep sie odemnie!
To Ty przyczepiłeś się do mnie
konto usunięte
2013-02-28, 17:33
Słaba maniura jak nie było seksu xd
kubawielki12 napisał/a:
Gabi69 napisał/a:
Słaba maniura jak nie było seksu xd
WTF!? 13 i 16 lat!? A przypadkiem ten portal nie jest od 18!?
konto usunięte
2013-02-28, 17:43
do gimnazjalistów i osób niepełnoletnich : serdecznie proszę o jak najszybsze wylogowanie się (potocznie: Wyp🤬alać), a w zamian idźcie na kwejka, który jest do granic opanowany osobami waszego pokroju. I jeszcze jedno k🤬a, nie przynoście tego j🤬ego dziadowego portalu, na ten, bo was c🤬j trafi.
Pewnie policjanci dostali cynk i pozakładali tutaj konta licząc,że jakiegoś pedofila złapią
Tak,wiem prawdopodobne jak zamach w Smoleńsku
konto usunięte
2013-02-28, 19:42
Przedstawiamy profil :: kubawielki12
Ostatnia wizyta: 34 minuty temu
[5.00 postów dziennie]
Piwa: otrzymane: 0, postawione: 1
Data urodzenia: 10 Lis 1999
K🤬a to tacy ludzie juz chodza i rozmawiaja ?? Ja p🤬le ale ten swiat schodzi na psy
@up czepiacie sie gimnazjalistow a przeciez to najlepsze roczniki
Słaby ten klub ze striptizem. W dobrych klubach za odpowiednią sumkę możesz pomacać panienkę, a czasem nawet por🤬ać po godzinach, jeśli dziewucha chce dorobić sobie do emerytury:)