czyli jak zrobić ogólnoświatową reklamę za 138 euro
Dzień dobry!
W skrócie ludzie z Greenpeace New Zealand zamontowali jakiś czas przed imprezą zdalnie sterowane bannery. Uruchomili je w dzień bardzo ważnego dla Shell-a wydarzenia, zapewniając sobie tym tanią i skuteczną reklamę swojej inicjatywy
Filmiki grinpisu na sadola wrzucasz???? Moze jeszcze jestes wegak🤬apedalem?
@up
Ale o c🤬j Ci chodzi? Niech wrzuca, dobrze pomyślane, pewnie ktoś z Gazpromu wpadł na ten pomysł, bo przecież przez kogo te brudasy są finansowane

.
podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
N................z
2014-04-12, 15:17
Co do jednego zaj🤬bym strzałem w potylicę.
r................t
2014-04-12, 15:20
w sumie równie dobrze mogła to być zdalnie sterowana bomba organizatorzy się postarali
S................e
2014-04-12, 16:16
Jaka reklama? Każdy normalny człowiek ma w dupie srinpis i ich członków.
dałem piwo ale nie za greenshit tylko za pomysł na trolling. J🤬 zielonych terrorystów!!
s................j
2014-04-12, 19:08
J🤬 zielonych terrorystów, nie ma piwa
K🤬a , ludzie cały ten GreenPeace jest tylko po to , aby uciąć Rosji dostęp do ropy.. Odciąć po to aby Ameryka miała więcej , bo przecież mordowanie ludzi dla ropy jest OK oraz Ekologiczne , ale jak już Rosja chciała wydobywać ropę na Arktyce to źle.. J🤬 GREENPEACE.
Czy ja wiem czy super trolling. Czy ja wiem czy ogromne upokorzenie.. Fajnie, banery wyskoczyły, koleś się z nimi męczył, ale dalej ludzie mają w grinpis srogo wyj🤬e, więc nie ma się czym podniecać
c................x
2014-04-12, 19:20
J🤬 tą p🤬loną sektę. Zaraz po ciapakach i murzynach jest to kolejna plaga, która trawi nasz glob.
Belgian Formula 1 Grand Prix 25 August 2013.
Stare jak 8 miesięcy. Było.
szukam sobie wieczorem sadyzmu - a tu k🤬a TY - ja p🤬le, k🤬a mać -
doj🤬i im pieknie... już widze jak notowania shella spadają a firma traci miliardy dolców...
eh, k🤬a... jak chcą ratować misie to wyp🤬alać za koło podbiegunowe i dac im sie zeżreć a nie zawracać dupe normalnym ludziom
P................A
2014-04-12, 21:24
Ta a i ta jedno krowie gówno wytworzy więcej gazów niż wszystkie te pojazdy podczas całego wyscigu