👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Staram się być obiektywny, ale gdzie był Bóg jak małe dzieci "dostawały" raka?!
Za co - za kare czy żeby ich doświadczyć?
Za co - za kare czy żeby ich doświadczyć?

Wiecej takich filmików, aby każdy doceniał życie i mogł wykorzystać go jak najlepiej.

Bamboleiro napisał/a:
Ja uważam, że jak się ma duże pieniądze to jakoś i nowotwór mniej strasznyTak jakoś mi się wydaje. Ale może się i mylę
![]()
Tia, Steve Jobs będzie tutaj dobrym przykładem

Bamboleiro napisał/a:
Ja uważam, że jak się ma duże pieniądze to jakoś i nowotwór mniej strasznyTak jakoś mi się wydaje. Ale może się i mylę
![]()
a Jobs?

masshacker napisał/a:
mam gnojka w wieku średniożłobkowym
Nazywasz syna gnojka, a innych zwiesz gimbazą?

Tak mi się przypomniało:
piatek.tosiewytnie.pl/index.htmln76413237-v34221-tNID
piatek.tosiewytnie.pl/index.htmln76413237-v34221-tNID

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie