👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zaraz znajdzie się jakaś k🤬a co się będzie popisywać jaka to ona znieczulona na taką krzywdę ludzką nie jest.
btw szkoda mi takich dzieci.
btw szkoda mi takich dzieci.
To jest bardzo niesprawiedliwe
Jak byłem mały to chciałem ogolić się na łyso ale mama mi nie pozwalała... Od małego pasjonowałem się science fiction i chciałem być człowiekiem przypiętym do aparatury przedłużającej życie... To jest bardzo niesprawiedliwe, że ja nie mogłem a oni mogą. chlip, chlip...

Nergal jakoś przeżył, Durczok i Jerzy Stuhr też, to może im też się uda.
Chociaż wśród moich znajomych, którzy zachorowali na nowotwór, nie znam nikogo komu się udało.
Chociaż wśród moich znajomych, którzy zachorowali na nowotwór, nie znam nikogo komu się udało.

vass napisał/a:
Nergal jakoś przeżył, Durczok i Jerzy Stuhr też, to może im też się uda.
Ja uważam, że jak się ma duże pieniądze to jakoś i nowotwór mniej straszny

Powiem szczerze, że zajebisty filmik. Aż mnie dreszcze przeszły. I nawet piguły fajne niektóre.
golip napisał/a:
Powiem szczerze, że zajebisty filmik. Aż mnie dreszcze przeszły. I nawet piguły fajne niektóre.
te łyse

dwakilo napisał/a:
To jest bardzo niesprawiedliwe
Jak byłem mały to chciałem ogolić się na łyso ale mama mi nie pozwalała... Od małego pasjonowałem się science fiction i chciałem być człowiekiem przypiętym do aparatury przedłużającej życie... To jest bardzo niesprawiedliwe, że ja nie mogłem a oni mogą. chlip, chlip...
Jaraj więcej szlug i się przyłóż.
A co do filmiku to zajebiście jest zrobiony. Szkoda tylko dzieciaków..
Ktoś kto spędził kilka miesięcy w szpitalu będąc dzieckiem, na pewno zrozumie ;] Rozumiem k🤬a nabijać się z murzynów, ale na prawdę nie życzę Wam, żeby coś takiego Was spotkało.
Haha boże HAHAHA kruwa nie moge
ja nie kminie, te dzieci i tak umrą, a modlą się o jakąś nadzieję, są wojownikami, którzy dalej wytrwale walczą, może będą żyć... Na c🤬j im przed śmiercią ryć beret jakimiś pierdołami "Hope"... k🤬a i tak umrą, boże... oj, ja życzę sobie mieć raka, nie musiałbym na klamkę zbierać, żeby się zaj🤬... te dzieciaki powinny iść do uśpienia, a nie k🤬a jakieś świetlice im robią, no proszę cię...
-Moja córka ostatnio mówiła, że chce zostać premierem. Bardzo mnie to rozbawiło, pielęgniarki z hospicjum też.
HHAHA Jeszcze mnie rozj🤬o to, że jak ten mały jechał na tej kroplówce... Śmiałbym się, jakby się zj🤬 i wyj🤬y mu kable z ciała, i zgon

-Moja córka ostatnio mówiła, że chce zostać premierem. Bardzo mnie to rozbawiło, pielęgniarki z hospicjum też.
HHAHA Jeszcze mnie rozj🤬o to, że jak ten mały jechał na tej kroplówce... Śmiałbym się, jakby się zj🤬 i wyj🤬y mu kable z ciała, i zgon

Gdybym umierał już na raka na pewno nie chciałbym żeby na moją cześć powstawały jakieś popowe gówna. Dajcie im chociaż odejść w godności :]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie