📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu

To jest bardzo niesprawiedliwe
Jak byłem mały to chciałem ogolić się na łyso ale mama mi nie pozwalała... Od małego pasjonowałem się science fiction i chciałem być człowiekiem przypiętym do aparatury przedłużającej życie... To jest bardzo niesprawiedliwe, że ja nie mogłem a oni mogą. chlip, chlip...

Nergal jakoś przeżył, Durczok i Jerzy Stuhr też, to może im też się uda.
Chociaż wśród moich znajomych, którzy zachorowali na nowotwór, nie znam nikogo komu się udało.
Chociaż wśród moich znajomych, którzy zachorowali na nowotwór, nie znam nikogo komu się udało.

vass napisał/a:
Nergal jakoś przeżył, Durczok i Jerzy Stuhr też, to może im też się uda.
Ja uważam, że jak się ma duże pieniądze to jakoś i nowotwór mniej straszny

Powiem szczerze, że zajebisty filmik. Aż mnie dreszcze przeszły. I nawet piguły fajne niektóre.
golip napisał/a:
Powiem szczerze, że zajebisty filmik. Aż mnie dreszcze przeszły. I nawet piguły fajne niektóre.
te łyse

dwakilo napisał/a:
To jest bardzo niesprawiedliwe
Jak byłem mały to chciałem ogolić się na łyso ale mama mi nie pozwalała... Od małego pasjonowałem się science fiction i chciałem być człowiekiem przypiętym do aparatury przedłużającej życie... To jest bardzo niesprawiedliwe, że ja nie mogłem a oni mogą. chlip, chlip...
Jaraj więcej szlug i się przyłóż.
A co do filmiku to zajebiście jest zrobiony. Szkoda tylko dzieciaków..

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie