To powinno trafić do harda. Czuję, że po obejrzeniu dziesiąty raz tego filmu i ciśnięcia takiej samej beki, dostanę krwotoku wewnętrznego.
MISTRZ!

MISTRZ!
"Co ty wiesz o rzyganiu..."
podpis użytkownika
WWW.TIRYNATORY.PL <- szansa na bezpieczne drogi.
oglądam po raz enty i nie moge przestać brechtać z tego:P specjalnie się zarejestrowałem aby dać piwo:) moim zdaniem aktualny heros sadola(soft)

o K🤬a ! mistrz ! najlepszy filmik jaki widziałem od bardzo dawna : D piwoooooooo w chuuuuuuuuuuuuuj ! NA GRUBASIE !

K🤬a idealne . J🤬y jest takim chamem , nie obroci sie, nie zrzyga na siebie tylko stoi taki c🤬j i rzyga na koleżanke której tak na prawde nie lubi
I do tego jeszcze to obrzydzenie na jego twarzy że ktos mógł tak sie up🤬lić
Czuje cos w tym rodzaju

adriawid napisał/a:
Niezły sposób na podryw.
![]()
chyba sadystki.
kuźwa to już dwa lata kiedy pierwszy raz zobaczyłem tego kozaka, a wciąż gdy to oglądam i oglądam łzy ze smiechu mi si leja po całym ryju. Ten jego stoicki spokoj i wyraz twarzy poprostu zabijaja smiechem

Jeśli bym był na jego miejscu... po latach zobaczył ten filmik... te komentarze!? W końcu byłbym z siebie dumny !

co ja paczę
Hugo Dionizy Steinhaus

podpis użytkownika
Ateizm jest dziełem teologów.Hugo Dionizy Steinhaus
Roxon napisał/a:
, mam identycznie to samo co Ty
8 lat i ciągle to samo, łzy w oczach:D człowiek myśli że dorośnie, a tutaj rzygający synek który pewnie już ma koło 40stki wywołuje w nim brech hieny i łzy...