Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dostał z gumowej kuli i od razu spotulniał, a na koniec jeszcze grzecznie podziękował.

Takie filmy powinny dostawać napisy po arabsku, w suahili, w hindu itd., a następnie być kolportowane(wręcz
spamowane) na portalach społecznościowych w tych poszczególnych gównostanach.

Zmieniono 6 razy Zgłoś
Lobo24 2024-10-11, 21:04 99
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-10-11, 21:06 164
Najpierw, p🤬lony krzycz ,,śiut mi '' a po sekundzie ,, i goł i goł plis noł ''

buhahahahah co za dz🤬ka bez godności i honoru ! ha tfu !!!

Zgłoś
Geraldinio 2024-10-11, 21:11 56
0.17 - plisnoła* ustrzelił

*Janusz wygrał w totka i postanowił jechać na safari do Afryki. Po powrocie opowiada:
- ustrzeliłem 2 lwy, 3 tygrysy i z 10 plisnołów.
Wszyscy zdziwieni - co to plisnoły??
- takie małe, czarne, prawie nagie, jak sp🤬alały to krzyczały: "please, no!"

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
tfujdiler 2024-10-11, 21:12 26
Winter Is Coming
Zgłoś
Gienek78 2024-10-11, 21:13 80
Elegancko załatwiony cwaniaczek. Dobrze żeby takie przekazy szły w świat, że nasza armia jest brutalna - oni jak się nie boją to zachowują się jak dzicz.
Zgłoś
PolskaPonadWszystko 2024-10-11, 21:14 29
Gumowe pociski ale jakby celowali po jajach to te człekokształtne robaki by się juz nie rozmnażaly
Zgłoś
Modest_Bomba 2024-10-11, 21:15 51
Ja tez dołączam się do ciapackich życzeń: TANK JU WERI MACZ POLISZ ARMI :DDDD

Ja bym wszystkim żołnierzom tam dał ostra aminicję a te k🤬y fajopolackie i rząd folksdojczepartai wytrzelał razem z tymi kozojebcami
Zgłoś
KosmatyHui 2024-10-11, 21:30 12
Geraldinio napisał/a:

0.17 - plisnoła* ustrzelił
*Janusz wygrał w totka i postanowił jechać na safari do Afryki. Po powrocie opowiada:
- ustrzeliłem 2 lwy, 3 tygrysy i z 10 plisnołów.
Wszyscy zdziwieni - co to plisnoły??
- takie małe, czarne, prawie nagie, jak sp🤬alały to krzyczały: "please, no!"

Ustrzelil 15 Nolplisow a nie plisnolow analfabeto. K🤬a, nawet zartu opowiadac nie potraficie przyglupy.

[ Dodano: 2024-10-11, 21:32 ]
Modest_Bomba napisał/a:

Ja tez dołączam się do ciapackich życzeń: TANK JU WERI MACZ POLISZ ARMI :DDDD
Ja bym wszystkim żołnierzom tam dał ostra aminicję a te k🤬y fajopolackie i rząd folksdojczepartai wytrzelał razem z tymi kozojebcami

Jest lepsza opcja. Podpuscic pejsy by zrownaly z ziemia cale to dziadostwo na poludniu, a pozniej w podziekowaniu, za to ze ich nosilo i przeorali pol swiata i sa zbyt agresywni.. Cyk, wszystkich do pieca. Moze wtedy byloby troche spokoju na swiecie. Chociaz nie.. jesczze sa te zjeby z azji.
Zgłoś
leonidkacap 2024-10-11, 21:35 6
czemu z gumowej na ostrą ich nie stać
Zgłoś
Nome 2024-10-11, 21:56 9
gówno widać, polscy żołnierze nie powinni strzelać przez granicę, także mam wątpliwości, czy faktycznie ktoś strzelał do gnoja, czy to tylko prowokacyjny filmik z białoruskiej strony, już drugi ostatnio (pierwszy z tym niby zabitym syryjczykiem)

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Geraldinio 2024-10-11, 22:02 3
KosmatyHui napisał/a:

Ustrzelil 15 Nolplisow a nie plisnolow analfabeto. K🤬a, nawet zartu opowiadac nie potraficie przyglupy.

Faktycznie, moja wina, zapomniałem o zakazie przerabiania oryginalnych dowcipów, by pasowały pod komentowany wątek. Karygodny błąd, przepraszam.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-10-11, 22:08 18
Nome napisał/a:

gówno widać, polscy żołnierze nie powinni strzelać przez granicę, także mam wątpliwości, czy faktycznie ktoś strzelał do gnoja, czy to tylko prowokacyjny filmik z białoruskiej strony, już drugi ostatnio (pierwszy z tym niby zabitym syryjczykiem)

W takim razie powinni jeszcze nagrać jak nasi przechodzą przez płot na Białoruś by go dobić. To by stanowiło konkretne przesłanie dla kozojebców, a opinie i żale zj🤬ych lewaków obszczać ciepłym moczem.
Skoro nie szanują zasad to niech się boją każdego kroku na obcej ziemi.

Nasi pogranicznicy powinni jechać na szkolenie do Maroka bo Marokańce się nie p🤬lą w tańcu z brudasami i walą do nich jak do kaczek. Z jakiegoś dziwnego powodu kozojeby wolą płynąć setki kilometrów przez morze do Włoch niż pokonać 15 kilometrów cieśniny, do której dostępu pilnuje Maroko
Zgłoś
DragomirHajsy 2024-10-11, 22:22 1
po jajach nap🤬lać to się nie rozmnożą
Zgłoś
Kozła666Stopa 2024-10-11, 22:53 7
K🤬a, to jest piękne.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie