Strzał z niemieckiego działa, używanego podczas II wojny światowej.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nasza armia mogłaby to zakupić, bo pewnie już nie jest takie drogie.
konto usunięte
2014-12-22, 13:27
I tyle? Trafili czy nie?
@up ktoś zdążył ukraść pocisk po wystrzeleniu
88mm flak- piękna sprawa, jedno z najlepszych dział przeciwlotniczych i ppanc ww2
Wysadzało się takie w CoD i MoH. I w The Saboteur chyba też.
konto usunięte
2014-12-22, 21:39
To że to jest 88 mm to wcale nie znaczy że musi to być FlaK, równie dobrze może być PaK. Jedynie KwK odpada z oczywistych względów
konto usunięte
2014-12-22, 22:57
Właśnie przecież widać, że to nie FlaK... Nie wszystko co ma 88mm to FlaK. To, że nasi potrafili z Flaków kropić do czołgów to inna sprawa (bo nie bardzo mieli z czego innego czasami...).
@tak to proszę oświeć mnie co to za działo jak nie acht- acht używane jako ppanc, plot i także baza dla dział w Tiger i Jagdpanther?
konto usunięte
2014-12-23, 8:04
Działo nie składa się z samego strzeladła ale również z tego na czym stoi. I to miałem na myśli- wersję. Oczywiście strzeladło jest z grubsza zblizone.
konto usunięte
2014-12-23, 15:41