Akcja miała miejsce w okolicach Wisły.
Materiał znajomego który chciał ten materiał upowszechnić, z tego co wiem to ten ,,strzelec" jest nieobliczalny, a kierowca to nie wiem jak często jeździł obok jego domu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-08-21, 10:55
Niech jeździ dalej, będzie nowy materiał na harda.
to jest wiadomość nie jeźdź tędy, bo się nadziejesz na linke w lesie
konto usunięte
2013-08-21, 11:13
Portrzebna masc na bol dupy czuje zazdrosc ze wy nie macie swoich kosiareczek do katowania. A co do jezdzenia na offroadach to sama nazwa wskazuje ze pojazdy te sa do jezdzenia po bezdrozach i nikt im tego nie zabroni.
konto usunięte
2013-08-21, 11:19
A czego mam zazdrościć? Co to, mieszkam na Alasce i nie mam jak do roboty dojechać? W Polsce to tylko zabawki dla bananów.
konto usunięte
2013-08-21, 11:29
Już lepiej napisać petycje aby zakazano tworzenie forum typu sadistic itp gdzie gimby i banda idiotów może podzielić się swoimi odczuciami. Motocykliści, Offroadowcy a potem co ? Cały świat ?
PS: Wiem że motocykliści i cali ci offroadowcy maja bardzo ale to bardzo głośne pojazdy ale pisanie tego typu komentarzy, nakłania jakiegoś idiote gdzieś w Polsce aby poszedł i zaczął napier... w osoby które według jego urojeń niszczą lasy i możecie wtedy być tymi właśnie ofiarami.
Dziękuje dobranoc
konto usunięte
2013-08-21, 11:31
Bardyo dobrze, obyście zdychali w męczarniach na nieuleczalną chorobę ofrodowcy pierdokeni.
Wynająć specjalny tor, a nie niszczyć lasów szmaciarze. Szkoda, że dziad nie zastrzelił tego prymitywa.
Spudlowal. Ale filmik i tak dobry.
konto usunięte
2013-08-21, 11:36
konto usunięte
2013-08-21, 11:39
Jak mówiłem, włóżcie sobie po tamponie w dupe.