Ja wyznaje zasadę że każdy może robić co chce, wierzyć w co chce itd., dopóki nie razi tym w interesy innych. Wszystko ma swoje miejsce i czas. Ale jak tu wytłumaczyć domorosłym Polskim "ofrołdofcom" że to co robią z offroad-em ma niewiele wspólnego, "bo wueski muszo panie hałasować jak jado po lesie bo to wueski a jam kr[U]l ofrołda, mnie panie nikt niczego nie zabroni". Niestety taka smutna Polska rzeczywistość. Ten kraj nigdy się nie zmieni dopóki ludzie się nie zmienią. Teraz to każdy "ofrołdowiec" ból dupy jak to nam nie można! Podpierając się niby jakimiś tam prawami, przy czym przy uskutecznianiu swojego "ofrołda" łamią na pęczki kupę innych praw. Człowiek powinien być przede wszystkim człowiekiem, i nie domagajcie się egzekwowania swoich swobód jeśli nie szanujecie swobód innych.
"Jeśli ktoś znieważa moją matkę, moją żonę albo córkę moją - To nie rozumuję, tylko uderzam"
Peace!
konto usunięte
2013-08-21, 15:47
Dziadek-zkoperytek-strzela-a-ourzony-quadowiec-wielki-kozak-sra-w-pory.Sam-jezdze-motocyklem-duzo-glosniejszym-a-uszaowac-cudzy-spokoj-potrafie-staram-sie-jezdzic-w-tereneach-niezamieszkalych-i-nade-wszystko-z-glowa-i-rozumem,a-koles-na-tym-zoltym-gownie-to-skonczony-palant-
Ps:.brak-polskich-znakow-i-myslinik-zamiast-spacji-mam-padlo-a-nie-kopma-z-gory-przepraszam-ale-jak-oejrzalem-to-musialem-cos-napisac-bo-juz-nie-wiem-jak-zyc-w-tym-kraju...
konto usunięte
2013-08-22, 12:11
jeździj jeździj to będzie drugi filmik z perspektywy kolesia z pobocza z pistoletem. pdt udane polowanie na quada