panowie proszę... utrzymajcie jakiś poziom w tych komentarzach bo co niektórzy piszą ja banda cyganów, którzy pierwszy raz są w internetach.
m2ti
2013-08-21, 13:32
Czytając wypowiedzi na tym forum stwierdzam że przeciętny użytkownik tego portalu wygląda mniej więcej tak:
Czyli zakompleksiony,nie mający ambicji przygłup któremu wiecznie coś nie pasuje i o wszystko ma ból dupy
To było ostrzeżenie następnym razem zajebie z karabina.
m2ti napisał/a:
Czytając wypowiedzi na tym forum stwierdzam że przeciętny użytkownik tego portalu wygląda mniej więcej tak:Obrazek
Czyli zakompleksiony,nie mający ambicji przygłup któremu wiecznie coś nie pasuje i o wszystko ma ból dupy
bardziej taki
To nie zawiść przeze mnie przemawia. I wiem o czym piszę, bo upalałem sprzeta i crosa i quada i samochodowy ofrroad też.
Ale w cywilizowany sposów w niecywilizowanych miejscach, gdzie nikomu nie przeszkadzaliśmy niczego nie niszczyliśmy i wszystko robiliśmy legalnie.
To co się dzieje w Polsce, w każdym cywilizowanym kraju było by tępione i to srogo - chcialbym, żeby taki matołek na quadzie za 5-10 tysiaków spróbował tak poszpanować w Niemczech, Szwajcarii czy Francji. Oj, beknąłby srogi i zaraz odechciało by mu się szaleństw.
I jeszcze jedna uwaga dla zwolenników nielegalnych quadów czy crossów tudzież głośnych motocykli:
Rób co chcesz, ale nie przeszkadzaj innym. Twoja wolność kończy się tam, gdzie zaczyna innych.
konto usunięte
2013-08-21, 14:49
W pierwszym momencie myślałem, że Rasijjja...a jednak