👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bardziej od kradzieży wk🤬ia sztuczny śmiech tego białego c🤬la. Niech idzie do Korony Królów

W Elizabeth z okna widziałem podobną akcję z rowerem. Złodzieja obrzucali jajkami złodzieja roweru. Był ubaw do momentu, aż jeden typ wyjął gnata i oddał kilka strzałów. Nic nikomu się nie stało, ale pranksterzy z trzęsącymi się rękami zadzwonili na policję.
ustawione jak nadchodzące wybory u nas. W USA zaraz jakiś złodziejaszek odstrzeliłby ich z glocka, albo by ich pozwał jeszcze odszkodowanie by dostał. Druga sprawa to ciekawe czy wyczyścili te kleksy po farbie.
Ustawione jak wszystkie pranki sranki.. Po takim tytule, na takiej stronie, liczyłem na coś trochę innego

DarthMoon napisał/a:
Złodzieja obrzucali jajkami złodzieja roweru.
Co k🤬a?

Piwo! Ale czy czegoś to nauczy złodziejaszków? Na pewno tego, żeby 3 razy się dobrze upewnić czy można skroić rower
Gdyby użyli tego, nauczka była by o wiele bardziej skuteczna

Gdyby użyli tego, nauczka była by o wiele bardziej skuteczna

Abraxus napisał/a:
Nie p🤬lcie, żebyście sobie nie postrzelali z markera do dindusa.
Postrzelał do nich to ja bym chętnie z czegoś innego, ale cóż, nie jestem policjantem w USA.

BundyR
to że p🤬dusie dają ci piwka nie znaczy, że gdyby tym pedalażom ukradli pedałochód
nie mieliby ochoty zrobić tak samo, zwłaszcza
do czasu, gdy będą musieli zap🤬lać do komisariatu i płakać milicjantowi w lizaka
ja tu widzę świetną zabawę
to że p🤬dusie dają ci piwka nie znaczy, że gdyby tym pedalażom ukradli pedałochód
nie mieliby ochoty zrobić tak samo, zwłaszcza
do czasu, gdy będą musieli zap🤬lać do komisariatu i płakać milicjantowi w lizaka
ja tu widzę świetną zabawę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie