Zanim jakiś zwierzoz🤬b się zesra, dodam tylko, że na niedźwiedzie czarne w wielu częściach Kanady można legalnie polować. Ba, są wręcz uznawane za szkodniki, a ich populacja jest stosunkowo duża no i oczywiście mięso nie idzie do śmietnika.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:33
Driver19cm napisał/a:
Człowieku, ja lecę po popcorn i browara
Zaraz zaczynamy wysryw sadolowych, p*zd kwejkowych
Oooo już nademna pierwszą p*zdunka
browara? chyba kubusia i to bez cukru ty mały z🤬bie
Halman2 napisał/a:
@sothis, akurat jeżeli chodzi o warstwy społeczne to zakładam, że pracujesz u moich pracowników. Ssąc resztki ze stołu moich ludzi, które spadły z mojego na ich stoły. Skoro porównójesz ssaki i owady to znaczy tylko tyle, że jesteś warty funta kłaków, kmiocie!
Przeczytaj jeszcze raz co napisałem, bo nie zrozumiałeś.
Nawet jak musisz używać translatora, co wydaje mi się prawdopodobne. Bo boty chyba nie radzą sobie z identyfikacja obrazów na filmach na tyle, żeby pisać komentarze...
Wracając do meritum - przeczytaj posta i spróbuj w ramach eksperymentu pomyśleć nad tym jak kaleką u ułomna jest twoja odpowiedź. Kto wie, może jak raz pomyślisz, to kiedyś zdarzy Ci się to ponownie...?
A jeśli będziesz kroczyć tą drogą uparcie, to może nawet taki np ja nie będzie miał w przyszłości dylematu czy jesteś botem.
Swooniak napisał/a:
Każda k***a, która strzela do zwierząt jest zj***na. Matce w łeb niech postrzela
Masz coś z głową? Idz żryj trawe z innymi osłami...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie