Zanim jakiś zwierzoz🤬b się zesra, dodam tylko, że na niedźwiedzie czarne w wielu częściach Kanady można legalnie polować. Ba, są wręcz uznawane za szkodniki, a ich populacja jest stosunkowo duża no i oczywiście mięso nie idzie do śmietnika.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
Wy chyba nie wiecie jak smakuje niedzwiedzia łapa w panierce z musztardą sarepską lepsza od skrzydełek z kfc tyle że zamiast kosteczek obgryza się pazury
sothis napisał/a:
Przeczytaj jeszcze raz co napisałem, bo nie zrozumiałeś.
Nawet jak musisz używać translatora, co wydaje mi się prawdopodobne. Bo boty chyba nie radzą sobie z identyfikacja obrazów na filmach na tyle, żeby pisać komentarze...
Wracając do meritum - przeczytaj posta i spróbuj w ramach eksperymentu pomyśleć nad tym jak kaleką u ułomna jest twoja odpowiedź. Kto wie, może jak raz pomyślisz, to kiedyś zdarzy Ci się to ponownie...?
A jeśli będziesz kroczyć tą drogą uparcie, to może nawet taki np ja nie będzie miał w przyszłości dylematu czy jesteś botem.
Chłopcze, tak się pobudziłeś, że aż w literki nie trafiasz. Przyroda doskonale reguluje liczebności poszczególnych gatunków. A wszędzie tam, gdzie takie głupki jak ty, nie rozumiejąc poziomu skomplikowania systemów z wielokrotnymi sprzężeniami zwrotnymi biorą się za "usuwanie szkodników" zaczyna się katastrofa. Cybernetyka, nauka o sterowaniu mówi na ten temat jasno, na przykładzie Australii. Jak znam życie to jesteś najlepszym cybernetykiem wśród wędkarzy. Znasz się na tym! Hahah niziołek!
Ależ to ma konkretne przebicie... Nic dziwnego, że u nas jest zakaz ponoć jakiś...
mauser napisał/a:
można tłuc do wszystkiego ...ale misiek
No... takie miłe i towarzyskie zwierzątko
Polowanie to normalna sprawa.
Chcialbym zobaczyc jak pseudo-wielbiciele zwierzat srają na rzadko po nogawce po zaprzestaniu polowan na calym swiecie na powiedzmy 10 lat. Wtedy takie pluszaki szarpały by flaki ludziom w miastach i wcale nie mialy by poczucia winy.
Dorośnijcie.
Chcialbym zobaczyc jak pseudo-wielbiciele zwierzat srają na rzadko po nogawce po zaprzestaniu polowan na calym swiecie na powiedzmy 10 lat. Wtedy takie pluszaki szarpały by flaki ludziom w miastach i wcale nie mialy by poczucia winy.
Dorośnijcie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie