Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. PratchettJednak na dużym ekranie widzę że postrzał
a zdarza się że zamek przytnie kawał mięsa

Czy on trzyma magazynek w lewej, czy to jakiś grip do pistoletu ?

Info dla wszystkich pożal się boże fachowców udzielających się powyżej. Widać wyraźnie co się stało. Odpadł front grip, jakiś głupek nie dokręcił i odpadł. Widać, że leży na ziemi pod koniec nagrania.
Ano ale koleś na początku gość mówi „hold it tight it’s on semi” na końcu tego co strzela nie rozumie ale chyba „on automatic”. I koleś się postrzelił w zasadzie

Info dla wszystkich pożal się boże fachowców udzielających się powyżej. Widać wyraźnie co się stało. Odpadł front grip, jakiś głupek nie dokręcił i odpadł. Widać, że leży na ziemi pod koniec nagrania.
I takich bystrzaków to ja lubię

Dosyć mocno niepokojące, że grip może po prostu zostać w ręce w czasie kiedy broń rozpyla pociski we wszystkie strony. Ciekawi mnie przyczyna. Gdyby to było w Polsce to obstawiałbym, że janusz do prawdziwej broni dołożył po taniości grip z asg czy paintballa.
Albo go nie dokręcił odpowiednio.
albo cymbał założył od repliki ASG, widziałem taki numer z AK niby metalowy a rozsypał się jak z plastyku.
Oczywiście zrobiony z gównometalu znal...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie