👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Doskonale prowadzenie ognia. Mniemam iż nie przypadkowe. Jaki dystans? 25m czy standard dla p🤬dek?
Przestańcie powielać kłamliwą narrację Bidena i reszty lewactwa, jakby sm🤬chy były prześladowane!
a2711817 napisał/a:
Efekt wielu lat ćwiczeń i wyrzeczeń
Z tymi wyrzeczeniami bym się wstrzymał. Jesli coś sprawia przyjemność to nie ma wyrzeczeń

baronturbina napisał/a:
Z tymi wyrzeczeniami bym się wstrzymał. Jesli coś sprawia przyjemność to nie ma wyrzeczeń
To ani wyrzeczenia ani ćwiczenia.
To codzienna praktyka...
Nie mogę bez linka napisać, że było, więc powiem, iż to zdjęcie widuję regularnie.
W amerykańskiej policji celność nie jest najważniejsza, wystarczy dobrze klękać na asfalcie.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
To ani wyrzeczenia ani ćwiczenia.
To codzienna praktyka...
I wielka przyjemność.
beny561 napisał/a:
Nasi lepsi
Linda odłożył przeładowany karabin. Powinni go wyprosić ze sraizelnicy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie