Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Z góry przepraszam za źródło.. jednak poziom sk🤬ysyństwa tego czynu mnie przerósł... Rozumiem śmianie się z kocich failów , czy nawet żarty o jedzeniu kotów.. ale ten czyn to PRZESADA.. w dodatku moje osiedle..
Temat naprawdę sadystyczny, a ostatnio tego tu mało..

Takich sk🤬ieli to do rzeki

Nie mogę wkleić linku do artykułu , ale szukać w gazecie Wrocławskiej.
Zgłoś
D................e 2013-11-22, 7:39 2
no co jednego kota mniej macie ich miliony
Zgłoś
Krak 2013-11-22, 7:56 1
Zgaduję...Był czarny?
I c🤬j z tą nowomową: mieli go wyprać a już ich złapali za zabicie?
Zgłoś
m................4 2013-11-22, 8:16 1
kota sie pierze, tylko sie nie wykreca
Zgłoś
D................e 2013-11-22, 9:01
a fakt chcieli wyprac kota bo byl czarny a czarny przynosi pecha
oni poprostu walczyli o lepsze szczescie
Zgłoś
A................z 2013-11-22, 9:02 27
Vuko napisał/a:

Anonymouz ojciec też CI tak mówi? Aaa sorki, zapomniałem, pewnie wysyła Cię na Nową Hutę po wp🤬l, bo on nie ma siły nawet Ci przyp🤬olić

Mój ojciec nie żyje od 5 lat. Jak już chcesz mi cisnąć, to ciśnij na mnie a nie wjeżdżaj mi na rodziców j🤬y pozerze internetowy. Widzę, że jesteś z Krakowa złamasie, jaka dzielnica? Będziesz taki kozak by mi to powiedzieć w twarz? Chętnie bym Ci szczękę poprawił za najazd na mojego tatę. Przez internet, to każdy kozak a jak przyjdzie co do czego, to okazuje się kto jest jakim pozerem. Założę się, że codziennie dostajesz od kumpli na p🤬dę dlatego musisz się wyżyć na Sadisticu najeżdżając na rodziców niczym gimbaza która nie ma co robić na co dzień.

Vuko napisał/a:

Koty to cioty i c🤬je a jaranie się nimi to pedalstwo.

A najeżdżanie komuś na rodziców to oznaka gimbazy.
Zgłoś
Safin 2013-11-22, 9:16 2
Nie ma to jak rozczulać się nad jednym wypranym kotem na sadisticu...
Zgłoś
Ober18 2013-11-22, 9:32 2
Yeah, sadole jestem z was dumny w chooj. Idźcie się wypłakać mamie, ze ktoś wyprał sierściucha.
Zgłoś
t................m 2013-11-22, 9:41 1
Ojej jaki ty niedobry...

To, że popierasz takie akcje nie czyni cię sadolem, tylko idiotą.
Zgłoś
~Vuko 2013-11-22, 10:03 3
Anonymouz napisał/a:

Mój ojciec nie żyje od 5 lat. Jak już chcesz mi cisnąć, to ciśnij na mnie a nie wjeżdżaj mi na rodziców j🤬y pozerze internetowy. Widzę, że jesteś z Krakowa złamasie, jaka dzielnica? Będziesz taki kozak by mi to powiedzieć w twarz? Chętnie bym Ci szczękę poprawił za najazd na mojego tatę. Przez internet, to każdy kozak a jak przyjdzie co do czego, to okazuje się kto jest jakim pozerem. Założę się, że codziennie dostajesz od kumpli na p🤬dę dlatego musisz się wyżyć na Sadisticu najeżdżając na rodziców niczym gimbaza która nie ma co robić na co dzień.

A najeżdżanie komuś na rodziców to oznaka gimbazy.

Skoro napisałeś to tutaj, to po c🤬j do mnie pw piszesz
nie umawiam się z płcią męską, bo jestem zdrowy i preferuję kobiety.

Zastanawiam się tylko na c🤬j mi to wszystko napisałeś, skoro tak bardzo wyj🤬e
Zgłoś
A................z 2013-11-22, 10:14 14
Vuko napisał/a:

Skoro napisałeś to tutaj, to po c🤬j do mnie pw piszesz

Hmm, pomyśl przez chwile (jeżeli masz czym). Wysłałem również do Ciebie PW bym miał pewność, że przeczytasz to co napisałem. Tak trudno się domyśleć?

Vuko napisał/a:

nie umawiam się z płcią męską, bo jestem zdrowy i preferuję kobiety.

No bo jesteś typowym pozerem który dużo szczeka w sieci a tak naprawdę jesteś p🤬dą co bałaby się powiedzieć mi prosto w oczy to, co napisałeś o moim ojcu. Dawno chyba nie dostałeś w p🤬de dlatego dowartościowywujesz się na Sadisticu.

Pozer na poziomie gimbazy detected.
Vuko napisał/a:

Zastanawiam się tylko na c🤬j mi to wszystko napisałeś, skoro tak bardzo wyj🤬e

Trudno, z pozerstwa Cię nie wyleczę, ale jak Tobie kiedyś umrze któryś z rodziców na raka, patrząc jak umiera dosłownie na Twoich rękach, to może zrozumiesz. To nie jest przyjemnie uczucie kiedy ktoś w ten sposób przypomina Ci o zmarłym rodzicu. Życzę Ci z całego serca byś tego doświadczył. Może wtedy dorośniesz.
Zgłoś
n................r 2013-11-22, 10:19 8
Nie lubię kotów, ale sk🤬ysynów nie lubię jeszcze bardziej.
Zgłoś
A................z 2013-11-22, 10:21 4
nurburgringer napisał/a:

Nie lubię kotów, ale sk🤬ysynów nie lubię jeszcze bardziej.

I to jest komentarz na poziomie.
Zgłoś
g................o 2013-11-22, 10:39 4
Ludzie to jest sadistic a nie miejsce poszukiwania akceptacji
Zgłoś
Q................1 2013-11-22, 10:49
Do pralki skur****... niech poczuja jak to jest...
Zgłoś
~Vuko 2013-11-22, 10:49
Anonymouz brak Ci męskiej ręki w życiu skoro musisz się tak wypłakiwać na sadolu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie