Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
Studenci w Szczecinie i brak gazu
konto usunięte • 2012-03-26, 22:36
Środek stycznia... a tu info że właścicielka dynda za gaz od roku ;p
Ale studenci ZUT'u przy wsparciu UWM(Olsztyn) dają radę ;]
Część 1/3

Część 2/3
<niedługo ma się odnaleźć>
Cześć 3/3
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cizia666 2012-03-26, 22:43 1
Ciekawe kiedy wam prąd odetną bo pewnie taki rachunek że też go właścicielka nie zapłaci
Zgłoś
darecki328 2012-03-27, 0:10 1
Szczecin - miasto przyjazne studentom! Autorze ,czy to Ty nagrywałeś?
Zgłoś
mapis974 2012-03-27, 0:16
Dają rade
Zgłoś
miedziak 2012-03-27, 0:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-27, 0:33 1
Po pierwsze, tak ja(UWM) to nagrywałem ;] ^^
a miesiąc >>> styczeń 2012
Zgłoś
camperboy 2012-03-29, 0:01
Gość na samym końcu pierwszego filmiku wygląda jak leśny dziad. Co studiujecie? archeologie?
Zgłoś
Sramnakoranostrymkebsem 2012-03-29, 0:30 3
camperboy napisał/a:

Gość na samym końcu pierwszego filmiku wygląda jak leśny dziad. Co studiujecie? archeologie?

Pewnie gazownictwo...
Zgłoś
adriano35 2012-03-29, 0:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
hepo 2012-03-29, 1:03
oglądam, oglądam i niby wszystko ok do momentu jak zobaczyłem ten ryj na końcu filmu... Piwa nie będzie.
Zgłoś
majkelson 2012-03-29, 12:08
To już ludzie dzielą się na tych co mieszkają gdzieś i studentów?

Czy może chciałeś się pochwalić, że jesteś super-elo-wyluzowanym-spoko studentem? Co zrobisz ze swoim życiem po studiach, kiedy już nie będziesz mógł mówić o sobie per student?
Nigdy nie rozumiałem i nie zrozumiem, dlaczego ta banda matołów (z cały szacunkiem dla tych, którzy faktycznie studiują i nie ratują swego ego przez 'bycie studentem') podkreśla swoją przynależność do bądź co bądź, ale grupy, która w tym momencie już nie przynosi chluby, a raczej wstyd. Dawniej studiowanie było czymś więcej, teraz byle debil z Wyp🤬dowa Małego pod Kaliszem pojedzie do Warszawy, Wrocławia czy innego Krakowa, będzie pił za pieniądze rodziców i opowiadał nad ranem anegdodki swoim starszym kolegom, że 'śniadanie na kacu jest jak przeszczep - może się nie przyjąć'... Ha ha he he eghm, no!
Zgłoś
Jeadong 2012-03-29, 12:22 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-29, 12:22
@majkelson, znasz to z autopsji?
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-29, 12:33 5
"chłopaki nie wiem jak wy, ale ja idę do piecyka" - w pewnej miejscowości niedaleko Krakowa nie brzmiałoby to za dobrze...
Zgłoś
owiecs 2012-03-29, 13:06
miedziak napisał/a:

a jak wrócił to musiał ściany kłóć i wymieniać rury

przepraszam, co musiał tym ścianom robić?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem