Z czasów studenckich. Pozdrawiam współtwórców! Do świąt jeszcze trochę ale korzystając z okazji Wesołych Wszystkim!
Mniejsza ze zdjęcia, podświetlona na niebiesko:
Konto usunięte
2013-12-19, 8:32
Od razu widać kto będzie j🤬 na kredyt do końca życia.
a studenciaki nadal myślą, że znajdą pracę i to jeszcze w zawodzie ;'DDD
Konto usunięte
2013-12-19, 8:35
^up na szczęście pracodawcy już wiedzą co wart jest student i zamiast kogoś z wykształceniem na papierku który obligatoryjnie dostanie po 5 latach chlania i r🤬ania obojętnie od kierunku (BTW: ponoć na polibudach z braku dziewczyn szerzy się pedalstwo)wolą zatrudniać ludzi z realnym wykształceniem i umiejętnościami tzn. po zawodówkach i technikach.
Jak do nich dotrze, że zmarnowali 5 lat i nie ma dla nich miejsca na rynku pracy to rzeczywiście pozostaje tylko głosowanie na lewaków którzy zapewnią im socjal i popadnięcie w alkoholizm.
panie przyszły prawniku Elver, obyś tylko sędzią nie został, bo jak ty kogoś zaczniesz sONdzić...
Konto usunięte
2013-12-19, 8:46
nie wiem co wy się czepiacie, taki chory system. tym " głupszym " już w gimnazjum się wmawia, że jak się nie będą uczyć to pójdą do straaaasznej zawodówki, wiec wszyscy chcą iść do fajnego liceum i nawet nie myślą w wiekszości co potem. No a potem oczywiście się straszy idiotów w liceum, że nie pójdą na faaaajne studia, no i tym sposobem potem idzie armia kretynów na politologie, stosunki , filologie k🤬a jego mać rumuńską i wtedy piją , bo co mają robić. Tak młodzież kreuje cały system, w który tez wierzyłem , a teraz żaluję, że nie poszedłem do technikum i się nie nauczyłem czegokolwiek sensownego...
Konto usunięte
2013-12-19, 8:49
Imie_jego_44 Weź trochę zluzuj. Pierwszy post zakończyłeś "CWP". W kontekście całego posta wynika, iż twierdzisz, że studenci nie mogą być Narodowcami/prawicowcami. Do tego nie każde studia są takie same i pełne pedałów. Więc nie obrażaj ludzi którzy studiują bardzo przydatne kierunki. Zresztą powinieneś wiedzieć np. o endeckich lekarzach sprzed wojny? Tak studiuję na leku i mam poglądy radykalne. A jak znajdę czas napić się 2razy w semestrze to jest dobrze, zwykle nawet na tyle nie można sobie pozwolić. Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak trudna jest praca chirurga. pozdrawiam.
Konto usunięte
2013-12-19, 8:55
Za to ty dumny studencie pierwszego semestru zdajesz sobie sprawę
Konto usunięte
2013-12-19, 9:01
Nie, nie pierwszego semestru. Do tego chodzą na koła naukowe więc miałem okazję asystować przy operacjach. A co nie powinienem być dumny? Uważasz, że wszyscy powinniśmy machać łopatami? na pewni daleko by ten Kraj zaszedł.
Konto usunięte
2013-12-19, 9:02
Jakim cudem skoro masz 19 lat? zaginasz czasoprzestrzeń? czy już uczelnie biorą każdego z łapanki, nawet bez matury byle im się budżet zamknął?
Konto usunięte
2013-12-19, 9:15
zawsze powtarzałem że studenci tylko kradną, piją, palą i się op🤬lają
Konto usunięte
2013-12-19, 9:17
Tak wyszło przez pewne sytuacje w życiu że obecnie jestem na 2 roku. To i tak nie ma znaczenia w tej rozmowie. Na koła może chodzić każdy kto chce.
jakie bogactwo O.O same lechy, heinekeny, desperadosy... toć to burżuazja nie studenci!!
Konto usunięte
2013-12-19, 9:30
@Imie_jego_44 - ciężko pracujący kolego, powiedz mi skąd ty masz tak wielką wiedzę na temat studiów, skoro przecież nie jesteś jednym z tych "nierobów" i ciężką pracą przy łopacie budujesz świetlaną przyszłość Polski ?
Czyżby przez Twój jakże oświecony umysł przeszła myśl "a nie znam się to się wypowiem" ?
A i co do zarobków, dobry analityk/informatyk/automatyk czy z humanistycznych prawnik/sędzia/adwokat, przez miesiąc pracy może zarobić więcej niż ciężko pracujący przy łopacie przez cały rok
Wiadomo część op🤬laczy trafi do Maca czy KFC, część będzie robić z wami przy łopacie, ale jest też część która będzie robić to co lubi i dostawać za to niezły hajs
Poza tym odpowiedz mi, co cię tak boli dupa na myśl o studentach ? Niespełnione ambicje ? Bo jakoś nigdy nie widziałem tematu, gdzie budowlańcy coś odp🤬lają, a w komentarzach studenci spinają dupy "że idioci" i "przyszłość narodu". Zawsze jest jakoś na odwrót, ciekaw jestem czemu ?
Ale tu pełno zacietrzewionych pedałów. K🤬a przecież nikt nikomu nie broni iść na studia. Możecie studiować i czerpać z tych studiów wszystko co one ze sobą niosą łącznie z chlaniem, imprezami i dupczeniem. No ale zapomniałem jeszcze trzeba chodzić na zajęcia i zaliczać sesję ale tego to już żadnemu się nie uśmiecha woli zap🤬lać łopatą i p🤬lić potem głupoty jaki to z niego pracuś.
Idealny post żeby osoby, które nie dostały się na studia mogły sobie hejtować studentów. Jako student chce bardzo przeprosić wszystkich za to, że moich rodziców stać na to, żebym w przyszłości mógł znaleźć dobrą robotę, a zawodówka nie wydawała mi się najlepszą alternatywą.
PS. Nie każdy student to student europeistyki czy innego kulturoznawstwa.