Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:49
konto usunięte 2013-12-18, 19:47 30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-18, 19:54
@up miałem napisać coś w podobie.

Jeszcze narzekają ze są biedni a na gorzałe mają i to nie najtańszą.
Widze tych z🤬bów w tych pedalskich okularkach to aż mi się pięść zaciska, lamusy. "Wielkie studenciki".
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-18, 20:12 227
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
weynrob 2013-12-18, 20:18 3
Zgłoś
rastaban 2013-12-18, 20:20 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-18, 20:29 2
A później, że student pracy znaleźć nie może...
Rodzice byli by dumni z pociech.
Wybaczcie hejta ale nienawidzę takich darmozjadów. I jeszcze myślą, że to jest fajne......
Zgłoś
Diggerx 2013-12-18, 20:46 63
A ja właśnie pije w akademiku kolejne piwo a jutro mam kolokwium z matmy hehe. Pieknie sie czyta ból dupy ludzi ktorzy mysla ze studia to takie hop siup (zastrzegam ze dla mnie europeistyki czy jakies socjologie to nie studia), Wiekszosc tych co hejtuja pewnie nawet nie potrafilo sie nauczyc wierszyka na polski w podstawówce i dlatego tak ich to boli...
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-18, 20:55 10
Zgłoś
Crossblade 2013-12-18, 21:27 8
Tobie zuczek33 również Spokoknych i Wesołych. Świąt Pedałami się nie przejmuj. Byli są i beNdą nawet na Sadisticu ! Ruszyło ich zdjęcie choinki po butelkach...studenci to nieroby...ja jebie jakie podejście.
Zgłoś
Eustachy6 2013-12-18, 22:18 24
Zgłoś
chlop 2013-12-19, 0:19 2
Zgłoś
Elver 2013-12-19, 8:23 14
Nie rozumiem niektórych wypowiadających się tutaj... Jak ktoś popije, powiedzmy kilka razy w roku to już alkoholik i nierób? Student to rozumiem na wejście prymityw,ci*ta,nierób,alkoholik i menda żerująca na własnych rodzicach? Trochę dziwna logika, ale w sumie, czego ja tu wymagam. Prości ludzie prostymi pozostaną Tak dla jasności, też zdarza mi się zalać pałę, pomimo, że studiuję prawo. A co do balowania za hajs rodziców, odciążam ich kosztami jak mogę, bo dorabiam w czasie wolnym,więc zawsze jakieś 900-1000zł wpadnie,zatem kolejny argument pada, bo wielu studentów dorabia podobnie jak ja. I co? Jestem alkoholikiem i darmozjadem? Nje sondze.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-19, 8:29 59
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-19, 8:30 1
To dużo masz wolnego czasu, że możesz dorobić wysokość pensji ciężko zapieprzającego fizycznie Polaka który realnie coś wykonuje a nie siedzi za biurkiem i udaje, taki mamy poziom studiów w Polsce jest czas na chlanie, spanie i dorabianie a nauka gdzieś na końcu bo i tak przepuszczą w końcu mają z tego kasę od państwa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem