Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:14
Studencki
konto usunięte • 2012-11-24, 2:18
Bóg postanowił sprawdzić we wrześniu, co też porabiają studenci. Zesłał więc na ziemię anioła, ten posprawdzał i wraca z raportem:
- Studenci medyka się uczą, studenci uniwerka piją, studenci polibudy piją.
Następną kontrolę zrobił w listopadzie:
- Studenci medyka ryją, studenci uniwerka zaczynają się uczyć, studenci polibudy piją.
Styczeń:
- Studenci medyka kują, aż huczy, studenci uniwerka ryją, studenci polibudy piją.
Początek sesji. Anioł wraca z ziemi i mówi:
Panie Boże, studenci medyka ryją dzień i noc, studenci uniwerka ryją dzień i noc, studenci polibudy się modlą.
A Bóg na to:
- i ci właśnie zdadzą!

Politechnika pozdrawia
Zgłoś
Voltron 2012-11-24, 12:30 6
@up odezwal sie ten co jest zbyt tempy zeby pojsc na politechnike...
jestem z politechniki i jako przyszly inzynier nalezy mi sie robota, zwlaszcza po kierunku zamawianym, gdzie tym bardziej bede mial robote i to nie na zmywaku w irlandii.
A co do lasek to sie mylicie - nigdy nie byliscie na polibudzie to sie nei wypowiadajcie na tematy, o ktorych nie macie zielonego pojecia.

Browary dla wszystkich z politechniki, szczegolnie PRZ
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-24, 12:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-24, 12:33 1
Różnica jest chyba tylko taka, że prawa fizyki, wzory matematyczne, metody produkcji, obróbki materiałów itd są uniwersalne dla całego świata. Dlatego my - studenci polibudy nawet jak wyjedziemy za granice, to będzie nam łatwiej znaleźć pracę w zawodzie. Oczywiście nie ujmując nic studentom uniwersytetów. Sam pasjonuję się historią, socjologią, polityką itd, ale wolałem iść zdobywać fach a nie rozwijać zainteresowania
Zgłoś
kur2005 2012-11-24, 12:35 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kepinsky19 2012-11-24, 12:43 1
Tak sie składa, że jestem z politechniki i znam sprawe, nie uważam się za wyjątek w tej regule co napisałem ale tez są jeszcze gorsze typy. A ty Voltron tylko w sumie potwierdziłeś moje słowa.

@kur2005 w tym sęk, że nie wystarcza skończyć tylko studia ale też coś sobą reprezentować. Nie trzeba patrzeć na mechanika z wyższością bo jeśli on zna dobrze swój fach to jest bardziej wartościowy co student po politechnice, który myśli, że ukończenie szkoły mu gwarantuje świetną posade.
Zgłoś
Roszp 2012-11-24, 12:58 12
Black-Sheep napisał/a:

Politechnika pozdrawia

Pierwszy semestr, co?

Zgłoś
zonk 2012-11-24, 13:14
Zgłoś
Kepinsky19 2012-11-24, 13:33
Mówiłem o dobrym wydziale. Ludzie uwalają ale jak już skończą to połowa zaczyna się zachowywać w stylu "co to nie oni".
Zgłoś
Mencjusz 2012-11-24, 13:45
Żarcik:

Jagieloński: 350 - 400 miejsce w Europie, 542 na świecie
Warszawski: 350 - 400 w Europie, 678 na świecie

Reszta poza 1000 i niesklasyfikowana.
Zgłoś
feranos 2012-11-24, 13:49
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-24, 13:54 3
Wszystko zgodnie z planem, wykształciuchy po politologii się burzą.

Dziwne tylko, że nikt jeszcze nie napisał "Boga nie ma".
Zgłoś
krypton1989 2012-11-24, 14:00
Student medyka: My was pozdrowimy w jak będziecie stali w pośredniaku
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-24, 14:17
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-24, 14:36 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-24, 15:49
@ulthart- Huhahahah, a reszte czeka sprostanie z protestami :O
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem