Bóg postanowił sprawdzić we wrześniu, co też porabiają studenci. Zesłał więc na ziemię anioła, ten posprawdzał i wraca z raportem:
- Studenci medyka się uczą, studenci uniwerka piją, studenci polibudy piją.
Następną kontrolę zrobił w listopadzie:
- Studenci medyka ryją, studenci uniwerka zaczynają się uczyć, studenci polibudy piją.
Styczeń:
- Studenci medyka kują, aż huczy, studenci uniwerka ryją, studenci polibudy piją.
Początek sesji. Anioł wraca z ziemi i mówi:
Panie Boże, studenci medyka ryją dzień i noc, studenci uniwerka ryją dzień i noc, studenci polibudy się modlą.
A Bóg na to:
- i ci właśnie zdadzą!
Politechnika pozdrawia
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-11-24, 4:26
Studenci wrzesien to raczej maja wolny ale co ja tam moge wiedziec
UPUP
Nie, myślę iż to ma na celu okazanie jak zajebisty jest polski system szkolnictwa...
konto usunięte
2012-11-24, 7:53
@UP
widać na medycynie same głąby skoro we wrzesniu ryją
Politechniki są zajebiste!
konto usunięte
2012-11-24, 10:40
Studenci na polibudzie mogą tylko pić, bo nie ma lasek do r🤬ania;)
Praca w biedronce czeka, po wszystkich rodzajach uczelni;)
konto usunięte
2012-11-24, 11:18
15 piwo od inżyniera
konto usunięte
2012-11-24, 11:22
walić wstawke jest sobota !!!
Idą sobie 3 laski, 2 spoko, a jedna z politechniki
UŚ pozdrawia
konto usunięte
2012-11-24, 11:39
@up
wypraszam sobie
konto usunięte
2012-11-24, 11:58
Studenciki, a zwłaszcza ci z politechnik, chyba tęsknią za gimnazjum. Te "wyszukane" żarty, dowcipne zachowania... Przykro na nich patrzeć, bo jeśli to ma być polska elita inżynieryjna, to niech lepiej wyjadą za granice.
konto usunięte
2012-11-24, 12:13
Studenci z politechnik, szczególnie tych lepszych, mają niestety zbyt duże mniemanie o sobie. Uważają się za elitę naukową, patrzą z góry na wszystkich innych, nie mają szacunku dla innych poglądów niż sami mają a po studiach wymagania kosmiczne, które zwykle się kończą narzekaniem typu : "Ukończyłem ciężki kierunek techniczny ale w Polsce brak perspektyw, mała kasa a mi po tych katuszach na studiach co przeżyłem należą się grube miliony". Oczywiście są w tej regule wyjątki ale ogólnie to tak to wygląda.