Studencki
B................p
• 2012-11-24, 2:18
Bóg postanowił sprawdzić we wrześniu, co też porabiają studenci. Zesłał więc na ziemię anioła, ten posprawdzał i wraca z raportem:
- Studenci medyka się uczą, studenci uniwerka piją, studenci polibudy piją.
Następną kontrolę zrobił w listopadzie:
- Studenci medyka ryją, studenci uniwerka zaczynają się uczyć, studenci polibudy piją.
Styczeń:
- Studenci medyka kują, aż huczy, studenci uniwerka ryją, studenci polibudy piją.
Początek sesji. Anioł wraca z ziemi i mówi:
Panie Boże, studenci medyka ryją dzień i noc, studenci uniwerka ryją dzień i noc, studenci polibudy się modlą.
A Bóg na to:
- i ci właśnie zdadzą!
Politechnika pozdrawia
u................t
2012-11-24, 4:26
K🤬a co za żarciki... To jakieś chwalenie się że się jest na polibudzie czy gdzieś tam?Tak czy owak Irlandzkie zmywaki czekają
Studenci wrzesien to raczej maja wolny ale co ja tam moge wiedziec
UPUP
Nie, myślę iż to ma na celu okazanie jak zajebisty jest polski system szkolnictwa...
A................e
2012-11-24, 7:53
@UP
widać na medycynie same głąby skoro we wrzesniu ryją
Politechniki są zajebiste!
ulthart napisał/a:
K🤬a co za żarciki... To jakieś chwalenie się że się jest na polibudzie czy gdzieś tam?Tak czy owak Irlandzkie zmywaki czekają
K🤬a cóż za docinki, to jakiś krzyk rozpaczy, że jest sie na C🤬jWieCzym albo, że było się za glupim na jakiekolwiek studia...
Ja p🤬le ludzie, człowiek bez kompleksów na punkcie edukacji ma w dupie to czy ktoś studiuje i gdzie studiuje
i................ć
2012-11-24, 10:40
Studenci na polibudzie mogą tylko pić, bo nie ma lasek do r🤬ania;)
Praca w biedronce czeka, po wszystkich rodzajach uczelni;)
s................n
2012-11-24, 11:22
J🤬 politechnikę
walić wstawke jest sobota !!!
Idą sobie 3 laski, 2 spoko, a jedna z politechniki
UŚ pozdrawia
m................9
2012-11-24, 11:39
@up
wypraszam sobie
i................a
2012-11-24, 11:58
Studenciki, a zwłaszcza ci z politechnik, chyba tęsknią za gimnazjum. Te "wyszukane" żarty, dowcipne zachowania... Przykro na nich patrzeć, bo jeśli to ma być polska elita inżynieryjna, to niech lepiej wyjadą za granice.
u................t
2012-11-24, 12:13
kLinekk_Analny napisał/a:
K🤬a cóż za docinki, to jakiś krzyk rozpaczy, że jest sie na C🤬jWieCzym albo, że było się za glupim na jakiekolwiek studia...
Ja p🤬le ludzie, człowiek bez kompleksów na punkcie edukacji ma w dupie to czy ktoś studiuje i gdzie studiuje
Oho ho ho bo Ci żyłka pęknie.Poluzuj trochę bo będzie tragedia.Dowcip czy c🤬j wie co to jest i tak jest c🤬jowy.Nie zmienisz tego tym swoim krzykiem rozpaczy
Studenci z politechnik, szczególnie tych lepszych, mają niestety zbyt duże mniemanie o sobie. Uważają się za elitę naukową, patrzą z góry na wszystkich innych, nie mają szacunku dla innych poglądów niż sami mają a po studiach wymagania kosmiczne, które zwykle się kończą narzekaniem typu : "Ukończyłem ciężki kierunek techniczny ale w Polsce brak perspektyw, mała kasa a mi po tych katuszach na studiach co przeżyłem należą się grube miliony". Oczywiście są w tej regule wyjątki ale ogólnie to tak to wygląda.