W akademiku student rżnie studentkę i nagle słyszy jakieś kroki. Przerywa ogląda się, ale nikogo nie ma.
Tak więc student rżnie dalej studentkę, ale znów słyszy jakieś kroki. Znów przerywa wygląda na korytarz, ale i tym razem nikogo nie zastał.
Po czym student znów posuwa studentka i po raz kolejny słyszy kroki... i co się okazało?
Że rżnął ją tak, że to ludzkie pojęcie przechodziło
Ja p🤬le, brak mi słów ale gówno. Mam nadzieje, że to z poczekalni nie wyjdzie.
Po c🤬j ja w ogóle piszę coś pod tym gównem...
Konto usunięte
2011-01-20, 23:56
Konto usunięte
2011-01-21, 11:10
@cysiox krecie
na klawiaturze masz taki przycisk którym można kasować tekst przed wysłaniem. Mogłeś go użyć zamiast wysyłać komentarz że, nie potrzebnie go napisałeś
Droga administracjo wciąż czekamy na opcję "antypiwo", "rozlej piwo", "suchar" albo "megagówno" bo musi być jakaś skala dla tekiego badziewia!
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2011-01-21, 18:24 ]
Nie będzie.
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
@up
Ot k🤬a rewolucjonista się znalazł.
Konto usunięte
2011-01-22, 4:16
@bloodwar
usuń konto, zniszcz się, wyloguj się, idź spać!
wszystko ale się nie odzywaj, nie podoba się to sp🤬alaj!
Ja p🤬le, co to, Strasburgeriada ? Ja się zgadzam z przedmówcami - to NIE POWINNO wyjść z poczekalni i powinno być anty-piwo (niestety nie będzie, bo ta strona to forum - gotowiec, trzeba by było przerabiać cudzy kod a nikomu się nie chce)
Konto usunięte
2011-01-24, 6:59
cezarysek napisał/a:
Ja p🤬le, co to, Strasburgeriada ? Ja się zgadzam z przedmówcami - to NIE POWINNO wyjść z poczekalni i powinno być anty-piwo (niestety nie będzie, bo ta strona to forum - gotowiec, trzeba by było przerabiać cudzy kod a nikomu się nie chce)
To po c🤬j ten bezsensowny wywód, skoro sam stwierdziłeś, że to forum?
bloodwar napisał/a:
Droga administracjo wciąż czekamy na opcję "antypiwo", "rozlej piwo", "suchar" albo "megagówno" bo musi być jakaś skala dla tekiego badziewia!
Jacy k🤬a "my"? I po co czekasz? Załóż sobie własną stronę bloodwar.pl i tam wrzucaj najzajebistsze dowc🤬y i oceniaj je wg swojej skali.
Konto usunięte
2011-01-24, 7:36
Może i jestem poj🤬y, ale mi się podobało
Forum to formu, powinna być k🤬a demokracja, można dać piwo w ramach zachwytu nad boską elokwencją i poczuciem humoru autora, więc powinna być też opcja żeby dać jakieś "antypiwo" za gówniany "żart" na poziomie gimnazjum dla niedojebów.
@Macioszny jesteś jakimś obciągaczem pana Winter1987 że go tak bronisz? Nie mam nic do pedałów, ale k🤬a wyp🤬alajcie obciągać sobie gdzieś indziej, to MOJE forum k🤬a a nie jakichś spedalonych ciot-obciągaczy obsranych pałek!
kawal wychodzi z poczekalni jak dostanie okreslona licze piw. jako ze wiekszosc uzytkownikow tego portalu to sa delikatnie mowiac idioci czesto wychodzi wiele sucharow. powstaje pytanie - co sie bedzie dzialo z c🤬jowymi kawalami ktore osiagna duza ilosc antypiw? beda szly do ... ? moze stworzyc specjalny dzial na wyjatkowo c🤬jowe kawaly? ale kto tam bedzie zagladal?
podpis użytkownika
Twoja stara szyje dresy i pierze je w Wisle
Konto usunięte
2011-01-24, 8:33
forum to forum, a kawał jest tak c🤬jowy ze słychać kroki
Konto usunięte
2011-01-24, 9:15
bloodwar - sp🤬alaj z powrotem na demoty, tam sobie możesz minusować do usranej śmierci. antypiwa zabiją ten portal, chociaż np można by rozważyć, czy nie podnieść ilości piw wymaganych, aby temat wydostał się z poczekalni...