👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
bo to jest gardłomówca
nie znasz sie
ps. niby brytyjski polityk a akcent ma jak al adin z ,,the dictator''
bo to jest gardłomówca
nie znasz sie
ps. niby brytyjski polityk a akcent ma jak al adin z ,,the dictator''

@up znasz się jak pomidor na koniach. To akcent dosyć często spotykany na wyspach. Jeżeli się wychowało jedynie na amerykańskich filmach to nie potrafi się zrozumieć prawdziwego angielskiego.

ta blondyneczka, która siedzi pod oknem ( np. ujęcie w 2:56 ) dobra dupa

Czy ten gościu czasem nie wydaje się być sobowtórem tego dzieciaka?

Teraz wyobraźcie sobie jakiegoś polskiego polityka która potrafi przedstawić fakty w sposób tak prosty, dosadny i zrozumiały. Sami nieudacznicy...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie